(022) 81 92 00 068-333-724
  1. Principală
  2. Bfgoodrich
Producător
Lățime(mm)
Înălțime(%)
Diametru(R)
Sezon
Preț
Marca
Model
Modificație
Motor
An

Anvelope Bfgoodrich în Moldova

Bfgoodrich / Autoturisme
Bfgoodrich / SUV
Bfgoodrich / Microbuse
Sfaturi - ajutor despre anvelope

BFGoodrich – anvelope, care îşi justifică prețul!

Preferați mărci de renume mondial? Alegeţi BFGoodrich! De mai bine de 150 de ani, anvelopele acestui producător oferă confort și siguranță pentru o mare varietate de tipuri de transport, inclusiv avioane! Bucurați-vă de plăcerea maximă la volan cu produsele BF Goodrich - una dintre cele mai renumite mărci din industria anvelopelor! Puteți cumpăra cele mai bune anvelope vândute în Moldova pentru „prietenul” dvs. pe patru roți de pe Anvelope.md!

Fiecare dintre caracteristici este un avantaj!

BFGoodrich – este unul dintre cei mai vechi producători de cauciuc auto. Mașinile echipate cu anvelope ale acestui brand au devenit în repetate rânduri și continuă să fie în topul câștigătorilor celor mai prestigioase competiții. În 1988, compania franceză Michelin a dobândit dreptul de a folosi această denumire, ceea ce a consolidat și mai mult calitatea deja înaltă a acestor anvelope.

Anvelopele BFGoodrich se caracterizează printr-o rezistență ridicată la sarcini de șoc și perforări, determinată, în mare parte, de utilizarea unui compus inovator din cauciuc. Dintre multe alte avantaje, pot fi evidenţiate astfel de caracteristici, cum ar fi:

  • tracțiune îmbunătățită a mașinii, indiferent de calitatea suprafeței drumului;
  • consum redus de combustibil de către mașină;
  • rezistenţă excelentă la sarcini;
  • stabilitate la uzură, care prelungeşte durata de exploatare;

Anvelope de la un brand cu renume - cu livrare!

Achiziționând produsele BFGoodrich, faceți o alegere în favoarea unei măiestrii venerate în întreaga lume!

Pentru cea mai bună selecție de anvelope, vă așteptăm la oricare dintre reprezentanţele noastre din Chișinău sau din republică. De asemenea, puteți cumpăra modelul dorit online la prețul indicat pe acest site web, iar noi vă vom livra achiziția la adresa pe care ați indicat-o.