(022) 81 92 00 068-333-724
  1. Principală
  2. Tehnică agricolă
Producător
Lățime(mm)
Înălțime(%)
Diametru(R)
Sezon
Preț
Marca
Model
Modificație
Motor
An
Producător
Lățime(mm)
Înălțime(%)
Diametru(R)
Sezon
Preț
Marca
Model
Modificație
Motor
An
Produse noi
Listă Grilă

După alfabet de la А la Z

Preț MDL
Sezon

Anvelope agricole

Anvelope agricole / Top vinzări
Producători / Anvelope agricole
Sfaturi - ajutor despre anvelope

Întrebări şi răspunsuri cu privire la anvelopele de camioane

Pentru ce greutate sunt proiectate anvelopele pentru mașinile agricole ?

Cum se curăță corect anvelopele pentru utilaje agricole?

Contează în ce țară sunt fabricate anvelopele?

Cum se păstrează corect anvelopele pentru maşini agricole atunci când nu sunt utilizate?

Este posibilă livrarea anvelopelor în zone îndepărtate?

Anvelope pentru utilajele agricole - la noi!

Creșteți mai multă roadă cu ajutorul utilajelor “încălțate” cu anvelope de calitate! În magazinul online Anvelope.md, sunt disponibile anvelope pentru tehnica agricolă aproape pentru orice echipament dintr-o gamă largă de modele populare.

Cu noi puteți comanda online sau cumpăra anvelope agricole dintr-un depozit de la un număr mare de producători de anvelope de nivel mondial și regional, cum ar fi Belshina, Kama, Lassa, Altaishina, Triangle, Voltyre, Armor și alți producători.

Anvelope pentru combine agricole

Anvelope pentru combine de la anvelope.md sunt anvelope specializate, de obicei tubeless, care sunt gata să reziste la sarcini grele (până la treizeci de tone pe roată!) fără a deteriora solul, oferind durabilitate, stabilitate direcțională și capacitate de autocurățare.

În mod obișnuit, aceste anvelope specializate au un profil al benzii de rulare în formă de V și o carcasă rezistentă. Adesea combinele sunt echipate cu anvelope dublate.

Anvelope pentru tractoare agricole

Această categorie destul de largă de anvelope include un număr mare de modele de anvelope pentru punțile față și spate. Anvelopele pentru tractoare diferă, în primul rând, în ceea ce privește puterea, greutatea tractorului pentru care sunt destinate a fi instalate. Cu cât tractorul este mai puternic, cu atât anvelopele sunt mai mari, cu atât sunt mai puternice pragurile. Adâncimile benzii de rulare pot fi de până la 45 cm pentru o tracțiune mare, arăturile grele și alte operații care consumă multă energie.

Anvelopele pentru tractoare pentru osii portante sunt mult mai mici - în primul rând, sarcina lor este de a oferi stabilitate direcțională fără a deteriora solul și a avea o rezistență redusă la rulare.

De obicei, acest tip de anvelopă pentru tehnica agricolă are un design de tub, care permite reparații ieftine pentru tăieturile laterale.

Tipul solului contează pentru o exploatare mai eficientă

Unul dintre primii parametri de care se ghidează fermierii la alegerea anvelopelor pentru utilaje agricole este tipul de sol cultivat. Amplasarea specială a V-urilor pe aceste anvelope este concepută pentru diverse caracteristici ale solului, inclusiv conținutul lui de umiditate, fiabilitatea aderenței anvelopelor la sol, precum și autocurățirea anvelopelor. Probabilitatea de alunecare este, de asemenea, importantă, soluţia constând adesea în instalarea roților duble.

Roți diferite - proprietăți diferite ale anvelopelor

La selectarea anvelopelor pentru tractor și a alte tipuri de tehnica agricolă, se ia în considerare valoarea funcțională a roților pe care sunt instalate. Anvelopele pentru roțile motoare au un diametru mare și o bandă de rulare adâncă, ceea ce se justifică prin rolul lor dominant în mișcarea echipamentului. Anvelopele auto pentru roțile directoare sunt create ținând seama de reacţia promptă la mișcarea tijei de direcție. În ceea ce privește cauciucul pentru roțile portante, acesta este conceput pentru sarcini crescute și este cel mai adesea instalat pe roţile remorcilor.

Consultați un specialist în centrul de anvelope

Având în vedere varietatea largă de mărci și modele de utilaje agricole, alegerea anvelopelor optime este uneori destul de problematică. Dar puteţi solicita o consultaţie profesională specialiștilor Anvelope.md, vizitând oricare dintre filialele noastre din Moldova oricând vă este comod!