Sună
(022) 81 92 00 068 333 724
  1. Principală
  2. Tehnică agricolă
Producător
Lățime(mm)
Înălțime(%)
Diametru(R)
Sezon
Preț
Marca
Model
Modificație
Motor
An
Producător
Lățime(mm)
Înălțime(%)
Diametru(R)
Sezon
Preț
Marca
Model
Modificație
Motor
An
Produse noi
Listă Grilă

După alfabet de la А la Z

Preț MDL
Sezon

Anvelope agricole

Anvelope agricole / Top vinzări
Producători / Anvelope agricole
Sfaturi - ajutor despre anvelope

Întrebări şi răspunsuri cu privire la anvelopele de camioane

Pentru ce greutate sunt proiectate anvelopele pentru mașinile agricole ?

Cum se curăță corect anvelopele pentru utilaje agricole?

Contează în ce țară sunt fabricate anvelopele?

Cum se păstrează corect anvelopele pentru maşini agricole atunci când nu sunt utilizate?

Este posibilă livrarea anvelopelor în zone îndepărtate?

Anvelope de marcă - pentru utilajele dvs. agricole!

Cultivați mai multe recolte cu vehicule echipate cu anvelope de calitate! Magazinul online Anvelope.md oferă anvelope agricole excelente pentru aproape orice echipament folosit pe câmp! Comandați online anvelopele de care aveți nevoie și vor fi livrate în orice zonă, indiferent de depărtarea ei de Chişinău! Sau veniți la oricare dintre reprezentanţele noastre din Moldova și veți fi ajutat profesional în alegerea și cumpărarea celor mai bune anvelope de la producători mondiali, destinate instalării pe mașini agricole!

Tipul solului contează pentru o exploatare mai eficientă

Unul dintre primii parametri de care se ghidează fermierii la alegerea anvelopelor pentru utilaje agricole este tipul de sol cultivat. Amplasarea specială a V-urilor pe aceste anvelope este concepută pentru diverse caracteristici ale solului, inclusiv conținutul lui de umiditate, fiabilitatea aderenței anvelopelor la sol, precum și autocurățirea anvelopelor. Probabilitatea de alunecare este, de asemenea, importantă, soluţia constând adesea în instalarea roților duble.

Roți diferite - proprietăți diferite ale anvelopelor

La selectarea anvelopelor pentru tractor și a alte tipuri de mașini agricole, se ia în considerare valoarea funcțională a roților pe care sunt instalate. Anvelopele pentru roțile motoare au un diametru mare și o bandă de rulare adâncă, ceea ce se justifică prin rolul lor dominant în mișcarea echipamentului. Anvelopele auto pentru roțile directoare sunt create ținând seama de reacţia promptă la mișcarea tijei de direcție. În ceea ce privește cauciucul pentru roțile portante, acesta este conceput pentru sarcini crescute și este cel mai adesea instalat pe roţile remorcilor.

Consultați un specialist în centrul de anvelope

Având în vedere varietatea largă de mărci și modele de utilaje agricole, alegerea anvelopelor optime este uneori destul de problematică. Dar puteţi solicita o consultaţie profesională specialiștilor Anvelope.md, vizitând oricare dintre filialele noastre din Moldova oricând vă este comod!