(022) 81 92 00 068-333-724
  1. Principală
  2. Debica
Producător
Lățime(mm)
Înălțime(%)
Diametru(R)
Sezon
Preț
Marca
Model
Modificație
Motor
An

Anvelope Debica în Moldova

Debica / Autoturisme
Debica / SUV
Sfaturi - ajutor despre anvelope

Debica – anvelope, pe care europenii le preferă!

Calitate demnă de cele mai bune branduri, dar mai ieftină - aceasta este Debica! Anvelopele acestui brand au câștigat o mulțime de recenzii măgulitoare de la proprietarii diferitor mărci de mașini! „Debica” este un brand deosebit de popular printre șoferii din Europa de Vest, precum și din țările CSI. Mai mult, această anvelopă corespunde pe deplin standardelor europene! În Moldova, cele mai bune exemplare ale anvelopelor marca Debica vă sunt disponibile la Anvelope.md!

Cele mai moderne elaborări sunt sub control strict!

Întreprinderea din orașul polonez Dębica încântă șoferii cu produse de înaltă calitate pe parcursul a peste 80 de ani! Inițial, absolut tot ceea ce se producea aici era destinat nevoilor militare, prin urmare, controlul era adecvat. Treptat, uzina a trecut la producţia anvelopelor pentru vehicule civile, menţinând acelaşi control riguros al calităţii. O confirmare indirectă a caracteristicilor excelente ale „Debicăi” serveşte volumul de 15 milioane de anvelope produse anual de companie!

Din 1995, concernul american Goodyear controlează pachetul de acțiuni Debica. Inginerii companiei poloneze încă lucrează la crearea propriilor modele de anvelope, dar acum au acces la o serie de tehnologii de la sediul central. De asemenea, aici sunt produse anvelope de marca Fulda, Sava, Dunlop și chiar Goodyear.

Bucurați-vă de toate avantajele!

Putem vorbi mult timp despre particularitățile anvelopelor poloneze, dar e mai bine să simțim aceste avantaje în timpul conducerii! Veniţi la oricare dintre reprezentanțele noastre din Chișinău sau din întreaga republică și veţi vedea singuri că prețul acestor anvelope, cu abundența evidentă a avantajelor lor, este destul de mic! În plus, pe site-ul nostru puteți cumpăra aceste anvelope online, cu livrare la adresa dvs.!