(022) 81 92 00 068-333-724
 1. Principală
 2. Camioane
Producător
Lățime(mm)
Înălțime(%)
Diametru(R)
Sezon
Preț
Marca
Model
Modificație
Motor
An
Producător
Lățime(mm)
Înălțime(%)
Diametru(R)
Sezon
Preț
Marca
Model
Modificație
Motor
An
Produse noi
Listă Grilă

După alfabet de la А la Z

Preț MDL
Sezon

Anvelope pentru camioane

Anvelope pentru camioane / Top vinzări
Producători / Anvelope pentru camioane
Sfaturi - ajutor despre anvelope

Întrebări și răspunsuri cu privire la anvelopele pentru maşinile agricole

Anvelopele noi pentru camioane au nevoie de o prelucrare specială?

Cât de des trebuie măsurată presiunea anvelopei?

Pentru ce kilometraj sunt concepute anvelopele?

Ce anvelope se uzează mai repede,de vară sau de iarnă?

Ce înseamnă „îmbătrânirea anvelopelor”?

Unde pot ridica anvelopele comandate?

Anvelope sigure pentru toate mărcile de camioane!

Instalați anvelope de înaltă calitate pe camionul dvs. și transportați încărcăturile cu plăcere! Un sortiment imens de anvelope in Chisinau pentru camioane vă este disponibil în magazinul online Anvelope.md! Puteți cumpăra anvelope de încredere de la producători mondiali în oricare dintre reprezentanţele noastre sau le puteți procura online de pe site-ul nostru web, cu livrare rapidă în Moldova!

Anvelope diferite pentru drumuri diferite

Anvelopele vor dura cât mai mult posibil, dacă le alegeți în conformitate cu natura viitoarelor călătorii. Anvelopele pentru camioane sunt împărțite în mod convențional în:

 • rutiere - oferă un nivel minim de zgomot, aderență fiabilă și confort de conducere pe drumurile asfaltate;
 • off-road - concepute pentru deplasări pe terenuri foarte accidentate, cu nisip, zăpadă adâncă;
 • universale - concepute pentru livrarea mărfurilor pe asfalt și pe teren ușor accidentat.

Principala diferență constă în desenul benzii de rulare, conceput pentru deplasarea în anumite condiții, precum și în unele caracteristici de design ale anvelopei. Nerespectarea condițiilor de funcționare duce la uzura rapidă a anvelopelor, la dificultăți de conducere, precum și la consumul excesiv de combustibil.

Uzura anvelopelor va fi mai mică dacă este potrivită cu o axă concretă

O caracteristică specială a cauciucului pentru camion este instalarea pe o axă anumită a vehiculului. Acest lucru se datorează diferenței de sarcină pe una sau altă osie în timpul funcționării, care se reflectă în rata de uzură a anvelopelor. După tipul de osie, anvelopele sunt:

 • pentru roțile motoare, caracterizate printr-o multitudine de caneluri longitudinale pentru o mai bună drenare a apei și o frânare îmbunătățită;
 • pentru roți direcționale, caracterizate printr-o tracțiune îmbunătățită;
 • pentru remorci și semiremorci, contribuind la minimizarea rulării și a consumului economic de combustibil;
 • universale, care pot fi instalate pe oricare dintre axe.

Tipodimensiunea rar de găsit nu este o problemă!

Tipodimensiunea anvelopei este de asemenea foarte importantă. În acest caz, recomandările producătorului de camioane ar trebui să servească drept reper. Parametrii anvelopei indică lățimea în mm, înălțimea profilului în procente din lățime, dimensiunea jantei în inci și, în unele cazuri, structura radială a cordului.

Pentru unele camioane este dificil să găsești dimensiunea exactă a anvelopei, dar poți găsi oricând un analog! Profitați de sfaturile profesioniștilor din rețeaua noastra si alegeti anvelope in Chișinău pentru camioane sau din oricare dintre filialele noastre din Republică, iar anvelopele pe care le achiziționați vor dura cât mai mult timp posibil! În plus, efectuăm montarea și echilibrarea anvelopelor!

Anvelope.md – alegere percfectă de a cumpăra anvelope pentru camion

Suntem siguri că clienții vor fi mulțumiți dacă apelează la noi pentru a cumpăra anvelope pentru camioane și nu la alte magazine din Chișinău și Moldova. Faptul este că majoritatea vânzătorilor - atât online, cât și pe piețele și magazinele auto - sunt companii care formează o gamă de anvelope prin achiziții de la dealeri autorizați. Aceștia pot oferi un preț mai mic numai dacă „scurg” mărfurile din cauza depășirii depozitului după un sezon nereușit sau din alte motive care nu sunt prea plăcute pentru ei. În calitate de dealer oficial al mai multor mărci importante din domeniul anvelopelor pentru camioane, precum Kama, Michelin, Dunlop, BFGoodrich, Lassa, Triangle, Kormoran și alte mărci din segmentul premium, mediu și economic, anvelope.md este întotdeauna stabil în calitatea sortimentului său. Este întotdeauna:

 • preț bun
 • condiții de depozitare corecte
 • asigurarea completă a calității
 • fiabilitate pentru relațiile de afaceri pe termen lung.