Sună
(022) 81 92 00 068-333-724
  1. Principală
  2. Rosava
Producător
Lățime(mm)
Înălțime(%)
Diametru(R)
Sezon
Preț
Marca
Model
Modificație
Motor
An

Anvelope Rosava în Moldova

Rosava / Autoturisme
Rosava / SUV
Rosava / Microbuse
Rosava / Camioane
Rosava / Industriale
Sfaturi - ajutor despre anvelope

Anvelope Rosava sunt cunoscute fiecărui automobilist din Republica Moldova

Anvelopele Rosava sunt cel mai bun produs ucrainean de pe piața anvelopelor din Moldova. Compania dispune de o gamă foarte largă, de la anvelope pentru autoturisme și camioane de capacitate mică (disponibile pentru două sezoane: iarnă și vară) până la anvelope pentru camioane, autobuze, tractoare și alte echipamente agricole.

Implementând tehnologii de ultimă generație și conlucrând cu lideri de top în domeniul anvelopelor, compania Rosava a început să producă anvelope, cu o prestaţie bună chiar și la temperaturi scăzute. O altă calitate valoroasă este durata lor lungă de exploatare. Anvelopele Rosava se caracterizează, de asemenea, prin tracțiune excelentă și performanțe de frânare, rezistență la acvaplanare și la derivație de la drum.

Rulând pe drumurile Moldovei, Rosava a căpătat recunoaştere pentru fiabilitatea și durabilitatea sa. Ea atrage cumpărătorii şi prin preţul moderat. Rosava este o companie cu sediul principal în Belaya Tserkov. Compania aduce în permanenţă inovaţii produselor sale, menținând calitatea înaltă a anvelopelor fabricate, îmbunătățind indicii și caracteristicile de exploatare ale acestora. De aceea, mulți șoferi din țară aleg să procure anvelopele acestui producător. Deși acest brand este relativ tânăr (compania are aproximativ 40 de ani), este cunoscut multora dintre șoferii noștri.

Puteți cumpăra anvelope Rosava pe site-ul Anvelope.md. Specialiști online calificați vă pot sfătui cu privire la selecția cauciucurilor potrivite pentru mașina dvs., cu desenul benzii de rulare necesar și pentru un anumit sezon.

Optând anvelope de la acest producător, veți găsi un prieten de încredere care nu vă va dezamăgi niciodată în timpul călătoriei.