Sună
(022) 81 92 00 068-333-724
  1. Principală
  2. Blog
  3. Lassa prezintă o inovație: anvelopele comerciale Lassa Transway 3

Lassa prezintă o inovație: anvelopele comerciale Lassa Transway 3

Lassa prezintă o inovație: anvelopele comerciale Lassa Transway 3

Pe data de 24 ianuarie, corporația Brisa a lansat pe piață noutatea - anvelopele comerciale denumite Lassa Transway 3. Această anvelopă de vară pentru vehicule ușoare din a treia generație a primit o serie de îmbunătățiri față de predecesoarea sa. Inovațiile se referă în primul rând la îmbunătățirea calității de exploatare în condiții dificile de drum.
Noul design al profilului a fost dezvoltat având în vedere obiectivul de a asigura un nivel înalt de siguranță în condiții de ploaie, viraje bruste, drumuri de proastă calitate, etc. 
Lassa Transway 3 a primit o structură internă întărită, astfel încât anvelopa poate rezista la impacturi mai puternice și perforări. Profilul a devenit mai lat, ceea ce a încetinit uzura și a îmbunătățit manevrabilitatea.
Compusul a suferit, de asemenea, îmbunătățiri. Noua compoziție a cauciucului reduce distanța de frânare pe carosabil uscat și asigură un control de calitate al aderenței pe carosabil ud, crescând nivelul de siguranță.
În același timp, aceste anvelope sunt potrivite și pentru conducerea în oraș. Conform sistemului de marcă europeană, anvelopele au obținut evaluările "B/C" pentru economie, "B" pentru aderență pe carosabil ud și "A/B" pentru nivelul zgomotului exterior. 
Lassa Transway 3 vor fi disponibile în 17 dimensiuni, începând de la 195/70 R15C până la 215/60 R17C.


Adaugă comentariu