Sună
(022) 81 92 00 068-333-724
  1. Principală
  2. Blog
  3. Marca poloneză de anvelope Debica

Marca poloneză de anvelope Debica

Marca poloneză de anvelope Debica

Anvelope.md reprezintă brandul Debica. Anvelopele acestei mărci sunt în segmentul de preț mediu. Ele combină fiabilitatea și costurile atractive. Debica are aproape un secol de istorie.

Inițial, producția de anvelope Debica a fost creată ca una strategică. Pentru crearea sa a fost achiziționat cel mai recent echipament. Prin urmare, liderul tehnologic și înclinația spre modernizare sunt încorporate în tradiția companiei. Dezvoltată ca structură de producție de sine stătătoare, în 1996 s-a alăturat familiei de mărci Goodyear. Această transformare a crescut brusc nivelul culturii organizaționale, calitatea producției, investițiilor, marketingului și a altor divizii ale companiei. Pe lângă marca Debica, compania a început să producă anvelope ale altor mărci conexe: Sava, Dunlop, Fulda și anvelope direct sub marca Goodyear. Acest fapt spune multe despre cât de departe a ajuns Debica.

anvelope Debica

Recenziile consumatorilor despre anvelopele Debica subliniază durabilitatea, aderența bună, durabilitatea și accesibilitatea. Magazinul online Anvelope.md vă oferă urmatoarele modele de anvelope de iarnă Debica.

Debica Navigator 2 este o anvelopă pentru toate anotimpurile pentru mașinile de gamă medie. Modelul are proprietăți de conducere echilibrate și demonstrează performanțe bune în diferite condiții și performanțe bune pe gheață. Protectorul modelului este direcțional, profund. Anvelopa rămâne moale la temperaturi scăzute.

Debica Frigo SUV 2 este un model fresh, 2018/2019. Este conceput pentru SUV-uri și crossover. Cu un compus avansat, aceste anvelope sunt potrivite pentru o gamă largă de condiții de iarnă - de la vreme blândă la ierni aspre. Banda de rulare Debica Frigo 2 are formă de V și are o tracțiune îmbunătățită. Lamelele au o natură multidirecțională, care oferă control atunci când se deplasează în toate direcțiile (drept, viraj, derapaj etc.). Anvelopa în sine a devenit mai ușoară, ceea ce a redus consumul de combustibil.

Debica Navigator 3 este cea mai recentă generație de anvelope pentru pasageri pentru toate anotimpurile. Acest model 2020 are insigna 3PMSF, ceea ce înseamnă că este pregătit pentru zăpadă și frig. În a treia generație, designerii au îmbunătățit comportamentul anvelopei pe zăpadă și pe drumuri ude, anvelopa a devenit mai durabilă și mai puternică. Pe suprafața de rulare au fost adăugate lamele ondulate. Datorită acestui fapt, controlul pe o pistă înzăpezită a devenit și mai încrezător. Anvelopa a devenit și mai ușoară, ceea ce înseamnă că a crescut clasa de eficiență energetică. În cele din urmă, compusul de cauciuc a fost și el îmbunătățit - astfel încât anvelopa să își păstreze proprietățile chiar și la temperaturi foarte scăzute.

anvelope Debica

Inginerii au reușit să obțină îmbunătățiri semnificative în mai multe aspecte. Anvelopele Debica Navigator 3 au rezultate mai bune pe carosabil ud, sunt mai fiabile pe zăpadă, durează mai mult și se laudă cu o eficiență mai bună a consumului de combustibil. Modelul benzii de rulare în formă de V este responsabil pentru comportamentul fiabil al anvelopei pe pavaj umed, drenajul eficient și frânarea bună. Lamelele suplimentare în formă de undă au făcut posibilă creșterea proprietăților de aderență ale benzii de rulare Navigator 3 pe zăpadă compactă, atât pe direcția longitudinală, cât și pe cea transversală. Amestecul îmbunătățit de polimeri a făcut posibilă îmbunătățirea semnificativă a rezistenței la uzură a Navigator de a treia generație, îmbunătățirea managementului termic și a eficienței energetice.

anvelope Debica


Adaugă comentariu