Sună
(022) 81 92 00 068-333-724
  1. Principală
  2. Blog
  3. Profită de Lassa! La achiziționarea unui set de patru anvelope Lassa, vă oferim un card de combustibil Vento în valoare de 250 lei!

Profită de Lassa! La achiziționarea unui set de patru anvelope Lassa, vă oferim un card de combustibil Vento în valoare de 250 lei!

Profită de Lassa! La achiziționarea unui set de patru anvelope Lassa, vă oferim un card de combustibil Vento în valoare de 250 lei!

La achiziționarea unui set de patru anvelope Lassa de orice model și dimensiune, vă oferim un card de combustibil Vento universal în valoare de 250 lei! În plus, se oferă un cupon pentru montarea gratuită a anvelopelor la serviciile Master Lux din Chișinău.

Oferta este limitată. Nu ratați șansa de a obține 250 de lei pentru combustibil, precum și montarea anvelopelor gratuit!

 

Condițiile promoției „Profită de Lassa!”

La achiziționarea unui set de 4 anvelope Lassa de orice model și dimensiune la preț cu amănuntul, acordăm un card de combustibil Vento în valoare de 250 lei;

Promoția se aplică doar in Chisinău;

La promoție participă doar persoanele fizice;

Cardul de combustibil poate fi folosit la orice benzinărie Vento până la 15 decembrie 2023. După utilizarea cardului, acesta rămâne la angajații benzinăriei.

Pentru participarea în promoție, este necesar să furnizați o copie a pașaportului sau a altui document cu IDNP, precum și adresa de e-mail și numărul de telefon.


Adaugă comentariu