Sună
(022) 81 92 00 068-333-724
  1. Principală
  2. Blog
  3. Recenzia anvelopelor Goodyear Ultra Grip 9+

Recenzia anvelopelor Goodyear Ultra Grip 9+

Recenzia anvelopelor Goodyear Ultra Grip 9+

Goodyear UltraGrip 9 Plus este un model premium de iarnă modern, de înaltă performanță, conceput atât pentru autoturisme, cât și pentru SUV-uri. Modelul cu un plus în denumire este o versiune avansată a Goodyear UltraGrip 9. În comparație cu predecesorul său, modelul a primit o serie de îmbunătățiri.

Această anvelopă de tip european a fost prezentată la expoziție din 2019. La fel ca multe mărci premium, Goodyear este sensibilă la schimbările din mediu și la așteptările șoferilor. Modelul se concentrează pe confort și eficiență a consumului de combustibil și pe proprietăți ridicate de conducere atât pe zăpadă, cât și pe suprafețe uscate și umede.

Goodyear Ultra Grip 9

Specificații Goodyear UltraGrip 9 Plus

Modificările modelelor cu semn plus, ca de obicei, se referă într-o mică măsură la structura carcasei sau la designul benzii de rulare. Vorbim despre îmbunătățirea compoziției compusului. Compusul de cauciuc al modelului a fost creat folosind tehnologia Winter Grip. În comparație cu predecesorul său, Goodyear UltraGrip 9 Plus are capacitatea de a face față mai bine zăpezii și de a păstra moliciunea și confortul la temperaturi scăzute. Tehnologia Mileage Plus oferă protecție împotriva fisurii anvelopei la temperaturi scăzute, chiar și la nivel micro, ceea ce în general crește durata de viață și rezistența la uzură a modelului.

În ceea ce privește banda de rulare, aceasta se caracterizează printr-un model asimetric complex. Combină blocuri de lame de înaltă densitate cu caneluri concepute pentru a proteja vehiculul de hidroplanare. Există trei tipuri de lamele pe banda de rulare: drepte, interblocate și în zig-zag. Primele îmbunătățesc accelerația și frânarea în linie dreaptă, cele din urmă răspund în mod inteligent la diferite viteze și sarcini, conectându-se doar la momentul potrivit, a treia oferă stabilitate în viraj și alte tipuri neliniare de sarcină. Blocurile în sine au forme complexe care sunt concepute pentru a îmbunătăți aderența marginilor pe zăpadă.

Este de remarcat faptul că anvelopele Goodyear UltraGrip 9+ sunt disponibile cu două tipuri de model de benzi de rulare. Modelul benzii de rulare variază în funcție de dimensiune și indice de încărcare. Diferența se referă la șanțul central, care poate fi prezent sau nu.

Goodyear Ultra Grip 9

Testul anvelopelor de iarnă Goodyear ultragrip 9

În 2020, experții publicației germane Auto Zeitung au testat acest model împreună cu alte 12 anvelope din această clasă. Conform rezultatelor diferitelor teste, modelul a ocupat locul trei. Experții i-au lăudat manevrabilitatea pe suprafețe uscate, distanțe scurte de frânare pe carosabil umed și toate performanțe excelente pe zăpadă. În același timp, Goodyear UltraGrip 9 plus s-a pierdut în manevrabilitate pe carosabil umed și pe distanțe lungi de frânare pe uscat. Separat, experții au subliniat eficiența bună a consumului de combustibil și confortul acustic al acestui model.

Există, de asemenea, numeroase recenzii despre cauciucul Goodyear ultra grip 9 de la utilizatorii din Moldova.

Goodyear Ultra Grip 9


Adaugă comentariu