Sună
(022) 81 92 00 068-333-724
  1. Principală
  2. Blog
  3. REVOLuția Lassa: prezentăm modelul super-tehnologic Lassa Revola!

REVOLuția Lassa: prezentăm modelul super-tehnologic Lassa Revola!

REVOLuția Lassa: prezentăm modelul super-tehnologic Lassa Revola!

La începutul anului 2024, compania Lassa a prezentat inovația lor revoluționară - anvelopele de vară din segmentul confortului Lassa Revola. Etichetarea "Nextgen" ("Următoarea Generație") indică faptul că anvelopele utilizează numeroase tehnologii moderne, care în ansamblu au creat un produs de un nivel calitativ nou.

Revola este primul model Lassa creat special pentru vehiculele electrice. Într-adevăr, Revola completează perfect vehiculele electrice și hibride, asigurând performanța și eficiența optimă pe fiecare kilometru de drum. Marcajul special de pe peretele lateral al anvelopelor EV-ready confirmă adaptarea Lassa Revola pentru vehiculele de acest tip. Cu toate acestea, ele se potrivesc și vehiculelor cu motoare cu ardere internă. Deoarece anvelopele Lassa Revola au demonstrat îmbunătățiri în aproape toți parametrii cheie.

Revola oferă o aderență excelentă pe drumurile umede, confirmată de marcajul european "A". De asemenea, se remarcă prin distanța de frânare îmbunătățită pe suprafețe umede și uscate și confortul ridicat în timpul condusului.

Desenul îmbunătățit al benzii de rulare asigură o călătorie mai lină, mai sigură și mai confortabilă. În timpul testelor, acest model a demonstrat că va oferi o durată de viață crescută, va reduce consumul de combustibil prin reducerea semnificativă a rezistenței la rulare și va oferi o manevrabilitate mai mare prin reducerea greutății cu 20%! Eficiența consumului de energie s-a îmbunătățit cu 5%, reflectată în clasificarea "B" pe eticheta europeană a anvelopelor.

În general, Lassa Revola corespunde așteptărilor ridicate ale șoferilor de vehicule electrice și hibride.

Revola este încarnarea inovației, performanței, confortului și ecologiei în toate aspectele.

Anvelopele Lassa Revola sunt disponibile în 37 de dimensiuni, începând de la 185/65 R15 și până la 245/40 R18. În acest sezon, modelul este deja disponibil în Moldova.


Adaugă comentariu