Sună
(022) 81 92 00 068-333-724
  1. Principală
  2. Blog
  3. T & A: Lista liderilor mondiali de anvelope în 2021

T & A: Lista liderilor mondiali de anvelope în 2021

T & A: Lista liderilor mondiali de anvelope în 2021

După o lungă pauză și urmărirea persistentă a gigantului japonez Bridgestone, care este cu jumătate de cap în față, Michelin francez în 2020, pentru prima dată în treisprezece ani, a reușit să răzbată înainte și să ajungă pe podium ca lider mondial pe piața globală a anvelopelor.

T&A: Lista liderilor mondiali de anvelope în 2021

Cele mai competente și autorizate publicații specializate sunt Tire Business (SUA) și Tyres &Accessories (Marea Britanie) măsoară dinamica vânzărilor și a profiturilor producătorilor globali, formând evaluările finale ale preocupărilor. Deci, conform calculelor scrupuloase făcute recent de experții americani, primele trei s-au schimbat destul de serios. Michelin a ieșit pe primul loc. Bridgestone a fost împins pe locul al doilea, iar bronzul a revenit producătorului german Continental, care nu era în top trei în 2019, care a reușit să ocolească corporația americană Goodyear, care a redus vânzările cu 18%. În această situație, Goodyear a fost nevoit să reducă bugetele publicitare, să optimizeze costurile de operare și să închidă cea mai veche fabrică din Alabama. Cu toate acestea, până la sfârșitul anului 2021, Goodyear are toate șansele de a-și reveni în Marea Treime, deoarece compania a achiziționat recent un alt producător american de anvelope, Cooper, un jucător destul de cunoscut și vizibil pe piața anvelopelor, care a redus vânzările cu 14% și a rămas cu o pierdere netă (acum ocupă locul 14 în tabelul final).

T&A: Lista liderilor mondiali de anvelope în 2021

Experții de la T & A au declarat că, judecând după numeroși indicatori, 2020 a fost un an extrem de dificil pentru industria anvelopelor, care a fost grav afectată de pandemie. Producția de mașini noi a scăzut, numărul total de călătorii pe care oamenii le făceau în timpul lock-down și alte restricții a scăzut și, în consecință, activitatea consumatorilor din întreaga lume a scăzut. Pandemia covidă a scăzut numeroase lanțuri de producție și aprovizionare a muncitorilor de anvelope, a înrăutățit poziția financiară generală a companiilor, forțând conducerea companiilor să caute energic căi de ieșire, să ia decizii de urgență și riscante care să reducă simultan pierderile și să mențină pe piață. În mod separat, producătorii chinezi au fost afectați de războiul comercial cu SUA și UE, care a pus bariere foarte mari în calea exporturilor chineze.

T&A: Lista liderilor mondiali de anvelope în 2021

Multe companii de anvelope nu au reușit să păstreze cârma afacerii. Există schimbări mari în primii douăzeci la sfârșitul anului. Doar opt companii au supraviețuit pe această listă. Cu toate acestea, acest lucru înseamnă că pentru alții criza a devenit o provocare la care s-au găsit răspunsuri. De exemplu, Hankook (Coreea), Toyo (Japonia), Linglong și Sailun (China).

T&A: Lista liderilor mondiali de anvelope în 2021

În general, rămân tensiuni pe piața globală a anvelopelor. Datorită încălzirii globale, cauciucul natural devine din ce în ce mai scump, iar pe piață se formează lipsuri de aprovizionare și congestii. Se anticipează o creștere generală a prețului anvelopelor. Pe de altă parte, optimizarea costurilor companiilor de anvelope a dus la închiderea sau oprirea temporară a peste o sută de fabrici din întreaga lume, ceea ce poate duce la o reducere a producției totale cu 40-50 milioane de anvelope pe an. Apoi, situația cu cauciucul va oscila în cealaltă direcție și va provoca supraproducția și va lovi producătorii de cauciuc. Cu alte cuvinte, industria continuă să tempereze. Experții remarcă faptul că situația pieței nu este în ultimul rând dependentă de viteza de soluționare a problemei cu coronavirus și, în consecință, de viteza de recuperare a lanțurilor de producție, a planurilor de dezvoltare pe termen lung, a contractelor și a relațiilor comerciale. Dar este prea devreme pentru a vorbi despre revenirea soldului. Situația rămâne extrem de incertă.

T&A: Lista liderilor mondiali de anvelope în 2021

În magazinul online anvelope.md, puteți cumpăra anvelope de la cei mai mari producători mondiali - Michelin și o serie de mărci din primele douăzeci - precum și mărci regionale de dimensiuni medii, dar foarte ambițioase și care concurează bine din punct de vedere al calității și al prețului raport.

T&A: Lista liderilor mondiali de anvelope în 2021

Consultanții noștri vă vor ajuta să alegeți exact acele anvelope care satisfac cel mai bine nevoile fiecărui client, în toate grupurile de prețuri, dimensiunile standard și pentru orice tip de mașină. Experții noștri urmăresc tendințele de pe piața anvelopelor și formează un sortiment mereu actualizat și atractiv de peste cinci sute de dimensiuni standard, de la o duzină de mărci.

T&A: Lista liderilor mondiali de anvelope în 2021

Anvelope.md oferă clienților săi un serviciu de livrare promptă, o garanție onestă și posibilitatea de a cumpăra anvelope în credit.

T&A: Lista liderilor mondiali de anvelope în 2021


Adaugă comentariu