Sună
(022) 81 92 00 068-333-724
  1. Principală
  2. Blog
  3. Tigar Tyres: comparație de performanță a anvelopelor pentru diferite climate

Tigar Tyres: comparație de performanță a anvelopelor pentru diferite climate

Tigar Tyres: comparație de performanță a anvelopelor pentru diferite climate

Unul dintre cei mai importanți producători de cauciuc, tigar anvelope producator, care furnizează produse pentru diferite zone climatice este Tigar Tyres. Fondată în 1935 în Serbia, cauciucuri Tigar Tyres a devenit de-a lungul timpului unul dintre cei mai respectați producători de anvelope din Europa.

Anvelopele Tigar oferă diverse modele concepute special pentru a se adapta la diferite zone climatice: vară și iarnă. Să aruncăm o privire la modul în care fiecare tip de anvelopă Tigar funcționează în condiții diferite.

Anvelope de vară Tigar

Anvelopele de vară sunt concepute pentru a oferi aderență și manevrabilitate maximă pe drumurile uscate și umede în climat cald. Au un model unic al benzii de rulare care ajută la evacuarea eficientă a apei și la reducerea riscului de acvaplanare. Testele arată că anvelopele de vară Tigar au stabilitate bună la viteze mari și rezistență redusă la rulare, ceea ce contribuie la reducerea consumului de combustibil.

Anvelope de iarnă Tigar

Anvelopele de iarnă Tigar sunt concepute pentru a oferi o conducere sigură și stabilă în condiții aspre de iarnă. Sunt echipate cu un model special al benzii de rulare cu un număr mare de lamele care asigură o bună aderență pe zăpadă și gheață. În plus, anvelopele de iarnă Tigar sunt fabricate din cauciuc care rămâne moale și suple la temperaturi scăzute, oferind frânare și manevrabilitate fiabile chiar și pe drumuri alunecoase. De exemplu, tigar winter a trecut testul de conducere și s-a dovedit a fi competitiv la un preț foarte atractiv.

Comparând performanța anvelopelor Tigar pentru diferite condiții climatice, putem concluziona că fiecare tip are propriile caracteristici și avantaje. Anvelopele de vară sunt bune pentru condiții calde, umede sau uscate. Anvelopele de iarnă oferă siguranță și stabilitate pe zăpadă și gheață.

 

Selectarea anvelopelor Tigar potrivite pentru clima și suprafața drumului dvs. contribuie la performanță maximă, siguranță și confort de condus. Atunci când alegeți anvelope, merită întotdeauna să luați în considerare climatul local și caracteristicile infrastructurii rutiere pentru a ne face conducerea cât mai sigură și plăcută.

Anvelopele Tigar au numeroase recenzii pozitive de la proprietarii de mașini din Moldova. Cumpara anvelope Tigar online magazin Anvelope.md. Anvelope tigar recenzii, le puteți găsi la fel pe siteul nostru.  Iata diverse modele de anvelope de vara si iarna Tigar in diverse dimensiuni, la preturi rezonabile.


Adaugă comentariu