(022) 81 92 00 068-333-724
  1. Principală
  2. Sfaturi
  3. Atenţie! Preț promoțional pentru două tipodimensiuni de anvelope Lassa!

Atenţie! Preț promoțional pentru două tipodimensiuni de anvelope Lassa!

Atenţie! Preț promoțional pentru două tipodimensiuni de anvelope Lassa!

Post pentru cei norocoși: anvelope.md este gata să ofere cel mai bun preț pentru două tipodimensiuni de anvelope de vară Lassa Greenways și Lassa Impetus Revo.

Deci, dacă oricare dintre aceste două tipodimensiuni vi se potrivește, 185/65/15 Lassa Greenways si 205/55/16 Lassa Impetus Revo.

Lassa şi aşa ne face deja plăcere cu un preț excelent. Ei bine, suntem gata să ne despărțim de aceste anvelope cu o reducere de 10%.

Lassa Greenways este alegerea acelor șoferi care apreciază confortul și eficiența împreună cu siguranța. Acestea sunt anvelope ecologice, cu un desen original al benzii de rulare. Greenways garantează uzura și longevitatea uniformă a anvelopelor.

Lassa Impetus Revo este o anvelopă de vară asimetrică pentru o călătorie mai dinamică. Impetus Revo combină perfect manevrabilitatea și confortul. Impetus Revo este fabricat dintr-un compus inovator din cauciuc care conține siliciu. Îmbunătățește aderența și caracteristicile de tracțiune ale mașinii și oferă anvelopei o rezistență crescută la uzură.

* Promoția este valabilă până la lichidarea stocului.