(022) 81 92 00 068-333-724
  1. Principală
  2. Sfaturi pentru conducătorii auto pe site-ul magazinului online Anvelope
  3. Alegem anvelopele de vara cu expertul Anvelope.MD

Alegem anvelopele de vara cu expertul Anvelope.MD

Alegem anvelopele de vara cu expertul Anvelope.MD

Vă sugerăm să realizați o comparație a caracteristicilor celor două modele de anvelope – Kumho ES31 și Kumho HS51. Care dintre ele sunt mai practice în utilizare în Republica Moldova?

Kumho ES31 – anvelope de vară cu design asimetric al benzii de rulare. Aceste anvelope favorizează un consum optim de combustibil, oferă confort maxim în timpul conducerii și o atitudine loială față de mediu. Nu e de mirare, că anvelopele Kumho ES31 sunt considerate cele mai ecologice produse de brand sud-coreene. Anvelopele au, de asemenea, proprietăți de aderență ridicate în condiții de carosabil umed.

Kumho HS51 - anvelope de vară pentru automobile de clasă premium cu stil de conducere agresiv. Desenul asimetric al benzii de rulare a anvelopei Kumho a îmbunătățit semnificativ precizia de control la viteze mari și sarcini unghiulare. Manevrabilitatea Kumho HS51 a fost îmbunătățită datorită umărului ranforsat al anvelopei. Aceste anvelope sunt concepute pentru sarcinile crescute, accelerarea puternică și frânarea bruscă.

Ce concluzii pot fi făcute în baza celor menționate mai sus?

Dacă aveți nevoie de o aderență fiabilă pe orice suprafață a carosabilului, atunci ar trebui să alegeți anvelopele de vară Kumho ES31. Dacă intenționați să conduceți cu viteză mare, cu sarcini crescute, atunci anvelopele Kumho HS51 sunt exact ceea, de ce aveți nevoie.