Sună
(022) 81 92 00 068-333-724
  1. Principală
  2. Sfaturi pentru conducătorii auto pe site-ul magazinului online Anvelope
  3. Alegem anvelopele pentru vehicule comerciale: Transway vs Transway 2

Alegem anvelopele pentru vehicule comerciale: Transway vs Transway 2

Alegem anvelopele pentru vehicule comerciale: Transway vs Transway 2

În ultimii ani, Lassa este numărul unu pe piața cauciucurilor comerciale din Moldova. Haideţi să analizăm cum îi reuşeşte producătorului de anvelope Lassa să-şi menţină poziţiile de lider la compartimentul transport de mărfuri și pasageri?

La moment, în magazinul online Anvelope.MD sunt disponibile atât anvelope de vară Lassa Transway, care au apărut în Moldova în anul 2013, cât și anvelopele Lassa Transway 2, care au început să fie vândute în anul 2017.

Şi unele, şi altele se află în topul vânzărilor. Deoarece ambele cauciucuri de vară sunt ideale pentru vehiculele comerciale, s-a decis producerea lor concomitentă. Or, aceste două tipuri de anvelope sunt prevăzute să îndeplinească mai multe sarcini diferite și să fie exploatate în condiţii diferite. Şi atunci, care Transway ar fi mai potrivite anume pentru dvs.?

Atuul primei generații Lassa Transway constă în aderența maximă la drumurile umede. Desenul benzii de rulare îmbunătățește manevrarea și frânarea. Distanța de frânare este redusă, zgomotul este minimizat, iar durata de viaţă este crescută. Prima generație Lassa Transway este o soluție excelentă pentru îmbrăcămintea de drum de calitate nu prea înaltă. Aceste anvelope sunt concepute special pentru a transporta pasageri și mărfuri pe drumuri regionale și locale.

Iar anvelopa LassaTransway 2 este, în primul rând, ușor de manevrat pe un drum uscat, oferă frânare rapidă, rezistență la sarcini, supraîncălzire și kilometraj mare. Această anvelopă va funcţiona fiabil și sigur timp de câteva sezoane. Acest model este destinat mai mult circulației pe autostrăzi.

Deci, concluzia noastră este următoarea: ambele modele Transway sunt durabile și fiabile. Optaţi a doua generație Lassa Transway, dacă vehiculele dvs. comerciale fac transporturi internaționale pe distanțe lungi. Și optaţi prima generaţie Transway, dacă vehiculul dvs. este prevăzut pentru transportul intern de pasageri și mărfuri.

Abonați-vă la canalele noastre de pe Youtube și Facebook și aflați despre noi concursuri, promoții, servicii și oferte ale companiei noastre!