(022) 81 92 00 068-333-724
  1. Principală
  2. Sfaturi pentru conducătorii auto pe site-ul magazinului online Anvelope
  3. Anvelope Belshina - cea mai bună combinație de preț și calitate

Anvelope Belshina - cea mai bună combinație de preț și calitate

Anvelope Belshina - cea mai bună combinație de preț și calitate

Uzina Belshina - un producător de anvelope cu tradiții bogate. Anvelope „Belshina“ sunt bine cunoscute în Moldova. Această marcă concurează cu succes în segmentul de anvelope agricole și pentru camioane, și s-a manifestat excelent în segmentul economic de anvelope de vară și de iarnă pentru autoturisme, datorită unui raport decent preț/calitate.

Astăzi, uzina furnizează anvelope Belshina în mai mult de 70 de țări din întreaga lume. În același timp, uzina a pus accent pe inovații, care se referă la reutilarea tehnică, instruirea personalului și crearea de noi modele de afaceri, care permit o flexibilitate pentru adaptarea la cerere și pentru a corespunde așteptărilor consumatorilor.

Inginerii și designerii de la Belshina lucrează consecvent asupra lărgirii sortimentului de anvelope produse și îmbunătăți calității acestora.

Întreprinderea de producere a anvelopelor Belshina livrează produsele sale către următoarele companii: PO "BelAZ". "MAZ". "MTZ". "MZKT". RUP "Gomselmash". SA „Amkodor“, SRL "MC GAZ Group".

Anvelope.md - furnizorul direct de cauciucuri Belshina în Moldova, propune clienților săi oferte avantajoase și o gamă largă de anvelope pentru autoturisme, camioane și agricole.