Sună
(022) 81 92 00 068-333-724
  1. Principală
  2. Sfaturi pentru conducătorii auto pe site-ul magazinului online Anvelope
  3. Anvelope de vară în Moldova. De ce avem nevoie de ele?

Anvelope de vară în Moldova. De ce avem nevoie de ele?

Anvelope de vară în Moldova. De ce avem nevoie de ele?

Deja de mai multe săptămâni afară se menține o vreme caldă de vară. Vom încerca să vă orientăm, unde puteți cumpăra anvelope de vară în Moldova. Și de ce acest lucru este deosebit de important atunci când temperatura de afară depășește 30 de grade Celsius.

Să vedem, de ce în genere avem nevoie să schimbăm anvelopele de iarnă pe cele de vară în fiecare primăvară. Pe lângă faptul că anvelopele de iarnă și cele de vară au un desen diferit al benzii de rulare (iar desenul are, de asemenea, o importanță mare),  acestea sunt realizate din materiale cu totul diferite. La fabricarea anvelopelor de iarnă se folosesc mărci de cauciuc moale. Anume din acest motiv, la căldură cauciucurile de iarnă se înmoaie, astfel încât își pierd cea mai mare parte a proprietăților și se uzează rapid.

În ce privește anvelopele de vară, aici se utilizează o tehnologie complet diferită de producere. Banda de rulare este mult mai rigidă. Pe vreme rece, cu zăpadă, cauciucuri se vor întări repede. Ca urmare, ele nu pot oferi o aderență normală a vehiculului cu suprafața drumului.

Puteți cumpăra pneuri de vară în Moldova la magazinul online Anvelope.md, unde este prezentă cea mai largă gamă     de la producători cu renume - Michelin, Lassa, Kama, și mulți alții. Aici veți obține întotdeauna o consultare competentă și deservirea cea mai operativă.