(022) 81 92 00 068-333-724
  1. Principală
  2. Sfaturi pentru conducătorii auto pe site-ul magazinului online Anvelope
  3. Anvelope.md ne ajută să alegem cauciucuri sport pentru SUV-uri

Anvelope.md ne ajută să alegem cauciucuri sport pentru SUV-uri

Anvelope.md ne ajută să alegem cauciucuri sport pentru SUV-uri

Michelin Latitude Sport 3 sunt anvelope de vară din categoria Ultra High Performance. Cauciucurile sunt concepute, în principal, pentru SUV-uri rapide și mașini sport. În funcție de tipodimensiune, indicele de viteză al modelului Latitude Sport 3 variază de la H la Y. Adică, cu mult peste 200 de kilometri pe oră.

Principala caracteristică a unei anvelope rapide constă în capacitatea de a fi receptivă în toate condițiile de funcționare. Oricare manevră: accelerare, frânare sau viraje bruşte la viteză mare impune o rigiditate extraordinară a anvelopei. Michelin Latitude Sport 3 are un cadru dublu. Acest lucru face posibilă rezistența la deformări atunci când anvelopa „este supusă solicitărilor” la viraje sub influența forțelor laterale.

Carcasa anvelopei servește ca strat de suport pentru trei nervuri masive în partea centrală. Ele sunt întretăiate de un număr mare de lamele, dar acest lucru nu le face mai puţin rigide. E pentru că lamelele sunt programate să se auto-angajeze sub sarcină.

La ce folosesc lamelele unei anvelope de vară? Ele îi permit să accelereze și să frâneze mai bine. Blocurile de rulare nivelate în zona umerilor sunt, de asemenea, concepute pentru acest scop. Pata de contact al Latitude Sport 3 rămâne maximal extinsă. Această anvelopă are o bună aderență la carosabilul umed datorită numărului mare de componente care conțin siliciu. Ele fac parte din compușii polimerici de generație nouă. În plus, Latitude Sport 3 are un sistem de drenaj foarte puternic.