(022) 81 92 00 068-333-724
  1. Principală
  2. Sfaturi pentru conducătorii auto pe site-ul magazinului online Anvelope
  3. Brandul slovac Tigar face parte din familia Michelin

Brandul slovac Tigar face parte din familia Michelin

Brandul slovac Tigar face parte din familia Michelin

Subiectul ediţiei de astăzi îl constituie două anvelope de vară de la brandul Tiger. Acestea sunt modele Ultra High Performance și SUV Summer. Brandul slovac Tigar face parte din familia Michelin și se mândrește cu avantajele sale, menținând totuși un preț atractiv.

Să începem cu Tigar Ultra High Performance. Însuși denumirea modelului e o dovadă că avem de-a face cu o anvelopă pentru mașini robuste și mașini sport. Astfel de anvelope prezintă mai multe caracteristici standard. Anvelopa are un indice de viteză Y, care vă permite să atingeți viteze de până la 300 de kilometri pe oră.

E clar că această anvelopă are un desen al benzii de rulare asimetric. Amestecul de cauciuc, bineînţeles, conţine siliciu. Cu certitudine, Tigar-ul are un drenaj excelent și o protecție fiabilă a jantei de disc. Este o anvelopă moale, nezgomotoasă, care transmite șoferului reacții prompte și precise. Așadar – luați cunoștință de anvelopele clasa ultra la un preț accesibil. Vă asigur că obținerea unei astfel de performanțe la un astfel de buget este o raritate.

Trecem la Tigar SUV Summer. Această anvelopă este proiectată pentru SUV-uri de toate tipurile, de la compact la clasic. Iar avantajul ei este același cu cel al UHP - este dificil să găsești alte anvelope la același preț, care să-ți ofere o combinație atât de minunată de calități ale anvelopelor clasa premium.

Anvelopa de vară Tigar SUV Summer este extrem de stabilă atât pe drumurile uscate, cât și pe cele umede. Canelurile largi inelare îndepărtează rapid apa și murdăria. Inginerii Michelin au redus greutatea anvelopelor, ceea ce a contribuit la reducerea rezistenței la rulare și economiei de combustibil. Anvelopa este saturată cu siliciu. Aceasta înseamnă că Tigar SUV Summer oferă un contact foarte bun cu drumul la toate temperaturile.

Să facem un bilanț. Avantajele acestor două modele TIGAR constau în materialele de calitate și tehnologiile Michelin, oferite la prețul unei brand de clasă mijlocie.

Abonați-vă la canalele noastre de pe YouTube și Facebook. Aflați mai multe despre noi concursuri, promoții, servicii și oferte ale magazinului online Anvelope.MD!