(022) 81 92 00 068-333-724
  1. Principală
  2. Sfaturi pentru conducătorii auto pe site-ul magazinului online Anvelope
  3. Cele mai bune anvelope All Season 2023

Cele mai bune anvelope All Season 2023

Cele mai bune anvelope All Season 2023

Datorită încălzirii climatice din multe regiuni și turbulențelor economice din ultimii ani, cauciucurile all season sunt din ce în ce mai solicitate în rândul proprietarilor de mașini. Mulți producători auto se străduiesc să creeze și să comercializeze anvelope de acest tip. Să trecem la enumerarea top cele mai bune anvelope all season.

 

Michelin CrossClimate

Liderul mondial în anvelopele pentru automobile, Michelin, prezintă cauciucuri toate anotimpurile CrossClimate. Această anvelopă prezintă cele mai bune performanțe la ambele drumuri de vara și iarna. O caracteristică a acestui model este banda de rulare cu două straturi. Stratul inferior oferă o structură mai rigidă cu conductivitate termică redusă pentru o manevrabilitate îmbunătățită și un consum mai mic de combustibil. Stratul exterior al benzii de rulare are o elasticitate ridicată, păstrându-și caracteristicile pe o gamă largă de temperaturi. Intră în top 5 anvelope all season.

 

Goodyear Vector 4Seasons Gen.2

Acestea sunt anvelope direcționale premium care nu numai că au o aderență excelentă pe drumurile umede și uscate, precum și pe un strat mic de zăpadă, dar și ecologice și durabilitate, ceea ce ne permite să clasificăm acest model ca model de turism. Anvelopele Vector 4Seasons G2 sunt cele mai potrivite pentru țările cu ierni blânde, unde pot apărea zăpadă și gheață din când în când.

 

Kumho Solus 4S HA32

Aceste pneuri all season sunt concepute pentru utilizare în condiții blânde de iarnă. Oferă o aderență excelentă atât pe carosabil umed, cât și pe suprafețele înzăpezite. Conținutul ridicat de silice din compoziția compusului menține elasticitatea și o bună aderență în orice vreme. Banda de rulare în formă de V cu un aranjament dens de lame tridimensionale este proiectată pentru a îmbunătăți stabilitatea conducerii și precizia controlului. Canalele și canelurile de drenaj sunt poziționate la un unghi optim, contribuind la drenarea eficientă a apei și la îmbunătățirea stabilității vehiculului pe drumurile ude.

 

Cooper Discoverer All Season

Aceste anvelope pentru toate anotimpurile sunt concepute pentru a oferi tracțiune fiabilă într-o varietate de condiții meteorologice pe tot parcursul anului. Principalul avantaj al modelului constă în eficacitatea sa pe drumuri proaste și chiar în off-road. Excelează în noroi, nisip, pietre și pietriș. Banda de rulare a anvelopei oferă o aderență excelentă atât pe carosabil uscat, cât și pe carosabil umed. Acest protector asigură și evacuarea eficientă a apei. Anvelopa este silențioasă și confortabilă, iar răspunsul său la direcție este precis. Acest model va dura mult timp. Sunt bune cauciucuri all season.

 

Lassa Multiways 2

Acest model ocupa o nisa în categoria anvelopelor pentru ierni calde. Lassa Multiways 2 este o anvelopă cu performanță echilibrată, care oferă performanțe silențioase și netede. La crearea acestui model s-a acordat o atenție deosebită rezistenței la uzură și siguranței. Designul ranforsat al benzii de rulare din dinți de ferăstrău oferă o tracțiune îmbunătățită pe gheață și zăpadă pentru o manevrabilitate îmbunătățită. Anvelopele sunt marcate M+S, ceea ce confirmă adecvarea lor pentru condiții de zăpadă și nămol. Cele mai buna cauciucuri all season 2022.

 

Debica Navigator 3

Acest model este conceput pentru a conduce în siguranță pe zăpadă și la temperaturi scăzute. Debica Navigator 3 oferă performanțe fiabile pe teren umed, aderență mai bună pe zăpadă, durabilitate și economie. Modelul benzii de rulare în formă de V contribuie la stabilitatea pe pavajul umed, la drenaj eficient și la frânare de înaltă calitate. Lamelele ondulate îmbunătățesc tracțiunea pe zăpada compactă. Amestecul avansat de polimeri îmbunătățește rezistența la uzură a modelului, disiparea căldurii și eficiența energetică.

 

Anvelopă Lassa Competus A/T

Această anvelopă pentru toate anotimpurile este concepută special pentru SUV-uri și camioane ușoare pentru a funcționa în condiții dificile de drum. Abrevierea „A/T”; reprezintă orice suprafață. Anvelopa are pereți laterali întăriți, ceea ce îi oferă capacitatea de a rezista la o varietate de influențe mecanice externe și oferă un comportament excelent pe piste de pietriș. Această anvelopă are rezistență ridicată la impact și rezistență la tăiere. Anvelopa Lassa Competus A/T este, de asemenea, economică și ecologică.

 

Rosava Vimero

Acestea pneuri all season bugetare. Sunt potrivite pentru iernile blânde și moderate care nu au schimbări bruște de temperatură. Acest model oferă o aderență acceptabilă atât pe suprafețe uscate, cât și pe cele umede. Două perechi de caneluri circumferențiale adânci contribuie la stabilitatea direcțională a anvelopei. Fante din blocurile de umăr taie apa, reducând la minimum hidroplanarea și scurtând distanța de frânare. În plus, anvelopa poartă eticheta ECOLOGICAL TIRE.

 

Anvelopa Lassa Competus A/T

Anvelope all season pentru SUV-uri și camioane ușoare, concepută pentru utilizare în condiții dificile de drum. Abrevierea „A/T” înseamnă „Orice suprafață”. Anvelopa Lassa Competus A/T are un perete lateral ranforsat care permite anvelopei sa reziste la diferite solicitari mecanice externe si sa functioneze bine pe drumurile cu pietris. Este foarte rezistent la impact și rezistent la tăiere. Anvelopa Lassa Competus A/T este economică și ecologică.

 

Rosava Vimero

Model bugetar pentru toate anotimpurile. Anvelopa este potrivită pentru ierni blânde și moderate, fără schimbări bruște de temperatură. Acest model oferă o aderență acceptabilă atât pe pavaj uscat, cât și pe umed. Două perechi de caneluri circumferențiale adânci conferă anvelopei stabilitate direcțională. Fantele din blocurile de umăr taie pelicula de apă, minimizează hidroplanarea, scurtează distanța de frânare. Are o etichetă ecologică pentru PNEURI ECOLOGICE.

 

Cumpărați anvelope all season în Moldova