(022) 81 92 00 068-333-724
  1. Principală
  2. Sfaturi pentru conducătorii auto pe site-ul magazinului online Anvelope
  3. Comanda pneurilor online capătă popularitate în Moldova

Comanda pneurilor online capătă popularitate în Moldova

Comanda pneurilor online capătă popularitate în Moldova

Zece ani în urmă, aproape toate pneuri în Moldova se vindeau exclusiv la puncte de vânzare cu amănuntul, fie acestea vulcanizări piețe auto sau alte locuri, în care banda de rulare putea fi pipăită cu propriile mâini. Astăzi, pentru a lua o decizie asumată privind procurarea unui set de cauciucuri, nu este neapărat necesar să vă cheltuiți timpul în excursii prin oraș. Comanda pneuri online - este o soluție modernă, care are o serie întreagă de avantaje.

Magazinele online profesionale, specializate, obțin tot mai multe comenzi pentru anvelope. În primul rând, în magazinele online, specializate de cauciucuri, lucrează manageri profesioniști, care sunt gata de a consulta clientul nu mai rău decât omologii lor din centrele de comerciale. Pe platformele profesionale de comerț cu anvelope în internet sunt plasate cataloage cu descrieri detaliate, evaluări, recenzii ale clienților, calculatoare și alte elemente utile la alegerea setului potrivit.

În al doilea rând, comandând pneuri online, veți evita călătoriile inutile, iar la sezon - și cozile.

Al treilea argument în favoarea comenzii anvelopelor prin internet: prin optimizarea costurilor asociate cu menținerea spațiului de vânzare cu amănuntul, personal, costurile pentru servici comunale, deseori magazinul online oferta prețuri excelente si competitive.

Anvelope.md - magazin specializat. Acest lucru înseamnă că managerii noștri cunosc despre anvelope mai multe decât oricine altcineva. La noi clientul este așteptat de cea mai largă gamă de modele și un sortiment imens de dimensiuni, din segmentele de la econom până la superclasa premium. Anvelope.md oferă atât cele mai populare modele, care deja s-au afirmat, cât și modele absolut noi.