Sună
(022) 81 92 00 068-333-724
  1. Principală
  2. Sfaturi pentru conducătorii auto pe site-ul magazinului online Anvelope
  3. Cum să distingi anvelopele reale pentru toate anotimpurile?

Cum să distingi anvelopele reale pentru toate anotimpurile?

Cum să distingi anvelopele reale pentru toate anotimpurile?

Printre sortimentul foarte larg de anvelope pentru iarnă și vară de pe portalul Anvelope.MD, un loc aparte ocupă anvelopele pentru toate anotimpurile. Să vedem dacă toate aceste anvelope multisezon se pretează utilizării în condițiile iernilor moldovenești. Vor fi capabile toate să ne ofere siguranța? Iar marcajele „M + S”, „all-season” și altele de acest gen corespund oare cerințelor adevăratelor anvelope multisezon?

Așadar, anvelopele obișnuite de toate sezoanele sunt marcate "M + S". Producătorii de anvelope din întreaga lume folosesc acest marcaj universal de peste 50 de ani. Este aplicată pe anvelope cu un design special. Straturile de cauciuc pe astfel de anvelope sunt așezate în diagonală dintr-o parte în alta în direcții opuse. Acest design al anvelopelor le permite să fie mai rezistente la influențele externe. Prin urmare, anvelopele marcate cu M + S sunt proiectate, în principal, pentru conducerea pe teren accidentat. Cu ele vă puteți plimba prin noroi, prin bălți și chiar pe ninsoare ușoară. Dar astfel de marcaj pe anvelopă nu este suficient pentru ca ea să fie numită, pe bună dreptate, o anvelopă de toate sezoanele.

3PMSFObligatoriu pentru anvelopele reale multisezon este marcajul „3PMSF” - imaginea a trei vârfuri de munte și a fulgilor de zăpadă. Acesta este cel mai important marcaj „de iarnă”. Anume această siglă arată că performanţele acestor anvelope sunt conforme cu reglementările anvelopelor de iarnă. O astfel de anvelopă are suficientă aderență pentru a conduce pe zăpadă și la temperaturi scăzute. Depășesc semnificativ anvelopele convenționale marcate „M + S”.

Astfel de anvelope pentru toate anotimpurile marcate „3PMSF” vor fi mult mai sigure pentru utilizare pe tot parcursul anului.

Pe portalul Anvelope.MD puteți găsi anvelope, cu adevărat, pentru toate anotimpurile de trei modele - Lassa Multiways și Lassa Multiways-C (pentru vehicule comerciale), precum și cu modelul premium Michelin Cross Climate. Toate aceste anvelope poartă marcajul „3PMSF” - imaginea a trei vârfuri de munte și a fulgilor de zăpadă.