(022) 81 92 00 068-333-724
  1. Principală
  2. Sfaturi pentru conducătorii auto pe site-ul magazinului online Anvelope
  3. Michelin CrossClimate vs Michelin CrossClimate SUV

Michelin CrossClimate vs Michelin CrossClimate SUV

Michelin CrossClimate vs Michelin CrossClimate SUV

Portalul Anvelope.MD prezintă anvelopele multisezoniere Michelin CrossClimate pentru autoturisme și anvelopele multisezoniere Michelin CrossClimate SUV pentru toate tipurile de SUV-uri.

Iarna trecută ne-a surprins cu lipsa zăpezii și temperaturile anormal de ridicate ale aerului. Când ziua afară temperatura e mai sus de zero, iar drumurile sunt uscate, mai eficient ar fi să folosești anvelope all season, chiar și iarna. De altfel, şi vara ele au toate calităţile necesare pentru o plimbare sigură și confortabilă.

Dar să nu uităm că anvelopele multisezon trebuie să fie de calitate foarte înaltă, ca să nu se întărească accidental din cauza frigului de noapte şi să ruleze sigur pe orice suprafață de drum, chiar și dimineața devreme.

Anume aceste calităţi sunt proprii anvelopelor mutisezoniere  Michelin CrossClimate şi CrossClimate SUV, care sunt prezentate în Moldova de magazinul online Anvelope.MD.

Michelin CrossClimate sunt anvelope unice multisezon, certificate pentru utilizare în condiții de iarnă. Acestea demonstrează performanțe excelente de frânare pe suprafețele rutiere uscate și umede și, în același timp, au o frânare eficientă în condiții de zăpadă.

Anume pentru acest model de anvelope Michelin a fost creat un nou compus de cauciuc, care sporeşte aderenţa la drum și amortizează toate vibrațiile provenite din denivelările drumului. Stratul interior al anvelopei Michelin CrossClimate este realizat dintr-un compus de cauciuc principial nou. Datorită lui, disiparea căldurii în anvelopă este redusă, iar eficienţa combustibilului este mai înaltă.

Abonați-vă la canalele noastre de pe YouTube și facebook. Aflați mai multe despre noi concursuri, promoții, servicii și oferte ale magazinului online Anvelope.MD!