(022) 81 92 00 068-333-724
  1. Principală
  2. Sfaturi pentru conducătorii auto pe site-ul magazinului online Anvelope
  3. Prezentare generală a producătorului de anvelope Lassa

Prezentare generală a producătorului de anvelope Lassa

Prezentare generală a producătorului de anvelope Lassa

Anvelopele Lassa sunt bine cunoscute în Moldova. Este marca cea mai întrebată în segmentul de anvelope cu preț mediu pentru autoturisme, camioane ușoare, SUV-uri și crossover. Marca Lassa este atât de populară încât, pentru a vinde mai bine anumite anvelope turcești, vânzătorii de pe piețele auto din Chișinău le trec drept submarca Lassa. Anvelopele Lassa pentru autoutilitare comerciale primesc cele mai înalte evaluări. Capacitatea de suprasarcină, rezistența la uzură și duritatea anvelopelor marcate C au devenit deja legendare în rândul șoferilor de camioane ușoare și a proprietarilor de flote din acest segment.

Sondajele efectuate de clienți arată că anvelopele Lassa sunt evaluate drept anvelope de calitate la un preț accesibil. Într-adevăr, ținând cont de specificul pieței moldovenești, conducerea companiei a format un preț mai mic la anvelopele Lassa pentru Moldova decât în Turcia, unde marca Lassa este poziționată ca nivelul superior al segmentului de preț mediu, „reținând” mărci de anvelope globale premium.

Apreciind destul de mult proprietățile anvelopelor Lassa, nu toți consumatorii înțeleg sursa calității înalte. Între timp, există o serie de avantaje strategice ale anvelopelor Lassa care vă permit să creați o propunere unică de vânzare - anvelope grozave la un preț avantajos.

Anvelopele Lassa sunt produse de Brisa Group, care este cel mai mare producător de anvelope din Turcia. Puterea Brisei vine din faptul că este o companie comună Bridgestone și Sabanci. Bridgestone este un producător japonez de anvelope care împărtășește cu Michelin statutul de lider mondial în industria anvelopelor. Sabanci este unul dintre cele mai mari grupuri financiare din Turcia, care deține bănci, cel mai mare lanț de retail, companii de asigurări și producători de anvelope. Astfel de „părinți vedete” au reușit să creeze cel mai puternic brand, care câștigă foarte repede terenul în întreaga lume. Cea mai recentă realizare strategică a Brisei este construirea unei noi fabrici în Aksaray, una dintre cele mai moderne din lume. Funcționează pe tehnologia 4.0. rata de greșeli este zero la sută. Producția este automatizată în așa măsură încât atelierele uzinei par pustii: aproape totul se face prin mecanisme. Astăzi, fabricile Lassa produc o anvelopă la fiecare două secunde și sunt gata să intensifice producția dacă comenzile cresc. Și comenzile cresc într-un ritm rapid.

Anvelope.md în sezonul de iarnă 2022 oferă următoarele modele de anvelope de iarnă și all-season pentru autoturisme.

Lassa Multiways - anvelope all-season pentru ierni calde pentru autoturisme, model 2018. Banda de rulare de iarnă este combinată cu un nou compus de cauciuc care adaugă anvelopei performanțe pe orice vreme.

Lassa Multiways

Lassa Snoways 2 este un model de anvelope de iarnă performanțe pentru autoturisme, autoutilitare și camioane ușoare. Banda de rulare în formă de V a oferit anvelopei aderență excelentă și performanță ridicată de frânare pe drumurile înzăpezite sau înghețate.

Lassa Snoways 2

Lassa Snoways 3 este o anvelopă de iarnă cu o călătorie sigură pe drumuri înzăpezite și suprafețe alunecoase la viteze diferite. Anvelopele sunt flexibile, silențioase, confortabile și au o bună rezistență la uzură.

Lassa Snoways 3

Lassa Iceways 2 este o anvelopă de iarnă cu o pantă mare spre gheață și zăpadă. Banda de rulare a modelului are un aspect nordic, cu o mare profunzime de elemente. Acest design este foarte popular în țara noastră, în ciuda iernilor în general destul de blânde. Modelul are tracțiune, accelerație și frânare excelentă. Blocurile laterale sunt întărite, ceea ce îi conferă mai multă abilitate în zăpadă.

Lassa Iceways 2

Lassa Multiways 2 este cea mai recentă anvelopă pentru toate anotimpurile de a doua generație. Al doilea Multiways a devenit mai durabil și a îmbunătățit manevrabilitatea pe gheață și zăpadă, a crescut stabilitatea la viraje pe drumuri uscate și umede. Testele independente efectuate de TUV SUD au arătat că acest model este un adevărat concurent cu anvelopele all-season ale mărcilor premium.

Lassa Multiways 2

Lassa Snoways 4 este cea mai recentă generație din familia Snoways. Sunt anvelope echilibrate, cu comportament stabil pe drumuri. Anvelopa are o bandă adâncă în formă de V care îndepărtează perfect apa și zăpada topită din zona de contact. Un număr mare de lamele de tip nou îmbunătățește simultan aderența și rigiditatea benzii de rulare. Compusul modelului păstrează elasticitatea la temperaturi scăzute.

Lassa Snoways 4

Acestea și alte modele de anvelope Lassa pot fi cumpărate de pe anvelope.md, cu livrare sau montaj, la alegerea clientului. Dar este mai bine să aveți grijă de alegerea anvelopelor la începutul sezonului, când toate dimensiunile sunt încă disponibile. La urma urmei, cu cât este mai rece, cu atât este mai puțin probabil să găsiți o alegere bună pentru mărimea dvs.