(022) 81 92 00 068-333-724
 1. Principală
 2. Sfaturi pentru conducătorii auto pe site-ul magazinului online Anvelope
 3. Recenzie despre anvelopele Aufine în Moldova

Recenzie despre anvelopele Aufine în Moldova

Recenzie despre anvelopele Aufine în Moldova

Aufine sunt anvelope pentru camioane de calitate la un pret foarte competitiv. Producătorul este o corporație chineză destul de tânără Aufine Group Co, cu sediul în Qingdao, fondată în 1989.

Producătorul a reușit să realizeze combinația preț/calitate prețuită pentru piața comercială a cauciucului prin linii de producție noi, avansate din punct de vedere tehnologic, construite pe baza unor tehnologii avansate. Inginerii Aufine își dezvoltă formulele originale de amestec de polimeri și benzile lor de rulare pe baza simulărilor computerizate. Controlul calității materiilor prime și al calității producției a fost pus la un nivel modern. Prin urmare, compania a preluat rapid o poziție puternică pe piețele din Asia, Europa, America și Africa. Anvelopele Aufine sunt acum vândute în 130 de țări din întreaga lume.

O întreagă constelație de diverse certificate în diferite regiuni, standarde și sisteme vorbește elocvent despre succesul în lupta pentru calitate: ISO 9001, DOT, GCC, ECE, REACH, TS16949, E-MARK, S-MARK, SONCAP, INMETRO, LATU, NOM și alții. De asemenea, compania acordă o mare atenție construirii lanțurilor de aprovizionare, construirii de relații pe termen lung cu reprezentanții de vânzări.

anvelopele Aufine în Moldova

Compania dezvoltă facilități de producție, inclusiv în afara Chinei. În 2019, producția de anvelope Aufine a început în Thailanda.

Sub marca Aufine sunt produse atât anvelope pentru camioane, cât și pentru pasageri. Dezvoltarea mărcii în sine este o prioritate pentru companie (ceea ce este departe de a fi întotdeauna tipic pentru producătorii chinezi). Astăzi, marca Aufine în rândul proprietarilor de vehicule comerciale este asociată cu calitatea, fiabilitatea, siguranța și fabricabilitatea, ceea ce „ridică” treptat această marcă către segmentul de anvelope premium.

Vă puteți asigura că anvelopele Aufine au evaluări excelente pe piețele independente. În publicațiile de specialitate și pe forumurile profesionale, puteți găsi recenzii profesionale pozitive la multe modele de anvelope Aufine.

anvelopele Aufine în Moldova

Beneficiile anvelopelor de camion Aufine

Anvelopele Aufine sunt grupate în linii de modele: Energy, Conqueror, Galaxy și așa mai departe. Fiecare linie are propriile sale avantaje cheie. Desigur, pentru diferite tipuri de osii, aceasta va avea propriul set de calități, fie că este vorba despre stabilitate direcțională, caracteristici de accelerare și frânare pe suprafețe uscate și umede, manevrabilitate și așa mai departe. În același timp, toate anvelopele au astfel de avantaje universale precum:

 • eficienta energetica
 • optimizarea încălzirii
 • rezistenta la uzură
 • puterea

Acestea sunt proprietățile de bază ale anvelopelor pentru camioane, a căror eficacitate este determinată în primul rând de kilometrajul până la costul anvelopelor, precum și de eficiența combustibilului.

Se mai poate adauga ca benzile Aufine au in general un nivel ridicat de lame și adîncime mare. În plus, experții și consumatorii remarcă confortul acustic, manevrabilitatea și capacitatea de autocurățare, care au devenit posibile datorită protectorilor de succes ale fiecărui model.

anvelopele Aufine în Moldova

Anvelope.md este dealer oficial al Aufine în Moldova

Până acum, compania importă o linie de anvelope pentru camioane - mai mult de zece modele, atât universale, cât și concepute pentru o anumită osie. Anvelopele Aufine sunt instalate pe vehiculele moldovenești de mai bine de un an, iar datorită feedback-ului pozitiv al consumatorilor și prețurilor competitive, cererea de anvelope pentru camioane ale acestui brand este în creștere. Distribuitorul nu a primit reclamații ale clienților, cum ar fi un kilometraj redus sau o anvelopă explozită. O serie de clienți au atins deja un kilometraj de 180.000 - 200.000 km.

Astăzi, sortimentul companiei include următoarele modele de anvelope de vară și toate anotimpurile:

 • Aufine Galaxy AF177 - model rutier universal cargo;
 • Aufine Galaxy AF327 – anvelopă de camion pentru axe spate;
 • Aufine Galaxy AF667 - anvelope de top pentru camioane și autobuze;
 • Aufine Conqueror AF717 - anvelope universale pentru camioane rutiere;
 • Aufine Conqueror AF142 - anvelope universale pentru camioane mici și mijlocii
 • distante;
 • Aufine Conqueror AF557 – anvelope pentru toate anotimpurile pentru axele motoare;
 • Aufine Premium Regional D – anvelope camion pe puntea motoare;
 • Aufine Energy AER3 - anvelope de camion pentru toate vremea pe axa de direcție;
 • Aufine Energy ADL2 – anvelope camioane pentru osii motoare;
 • Aufine Energy ADR3 - anvelope auto all season pentru puntea motoare;
 • Anvelope de camioane Aufine Energy ATR2 all season pentru remorci și semiremorci.

anvelopele Aufine în Moldova

Managerii anvelope.md cu experiență vor consilia și vor selecta cu competență cel mai bun model pentru o anumită cerere a clientului. Totodată, orice client își poate cumpăra anvelope pe cont propriu – printr-un magazin online, în catalogul căruia sunt prezentate toate modelele, dimensiunile și prețurile actuale.

Puteți cumpăra anvelope Aufine cu livrare la Chișinău și în Moldova. Este posibil cumpărarea anvelopelor în credit.