0
Sună
022-81-92-00 068 333 724
  1. Principală
  2. Anvelope agroindustriale
Producător
Lățime(mm)
Înălțime(%)
Diametru(R)
Sezon
Preț

Anvelope Agroindustriale

Producători / Anvelope agroindustriale
Anvelope agroindustriale / Top vinzări
Sfaturi - ajutor despre anvelope

Numai anvelope de înaltă calitate pentru mașini agricole - modele noi și testate

Calitatea echipamentelor speciale influențează rezultatul lucrărilor agricole. Iar de calitatea anvelopelor pentru mașinile agricole depinde durata de viață a transportului. Având în vedere că mașinile agricole în sezon sunt utilizate la maxim, este important să nu dăm greş cu alegerea anvelopelor adecvate. Site-ul oferă o gamă largă de cauciucuri pentru maşini agricole ale producătorilor din CSI, India, Turcia, China. Produsele îndeplinesc cerințele de rezistență la uzură, sarcini îndelungate, durabilitate. Indiferent de categoria de prețuri, anvelopele prezentate în catalog sunt robuste și fiabile.

Ce surprize ne oferă piața de anvelope

Volumul activităților agricole sporește în fiecare an, ceea ce înseamnă că anvelopele pentru mașini agricole și tractoare ar trebui îmbunătățite în mod sistematic. Cei mai mari şi mai renumiţi producători de anvelope, in mod constant lucrează la noile elaborări pentru a produce cauciucuri, care să reziste la greutatea în continuă creștere a echipamentelor speciale. Simpatia fermierilor din Moldova a fost câștigată de brandurile belaruse, ucrainene și ruseşti.

  • Belshina. Cel mai mare producător de cauciucuri din CSI produce anvelope excelente pentru tractoare, combine. Produsele au fost apreciate de agricultorii din 70 de țări.
  • Altaishina. La capitolul practicabilitate, aceste cauciucuri pentru mașinile agricole câştigă în faţa concurenților. Datorită modelului benzii de rulare, tehnica echipată cu astfel de utilaj traversează cu ușurință trasee cu diferite straturi de acoperire.
  • Rosava. Marca ucraineană ce nu pretinde a fi un model super-tech, dar este orientată spre nevoile de bază ale consumatorilor și la preţuri accesibile.
  • Kama. Produce anvelope în categoria prețurilor bugetare. În ciuda prețurilor reduse, calitatea produselor corespunde standardelor europene și se caracterizează prin fiabilitate.
  • Voltyre. Un veteran al industriei constructoare de anvelope din Federația Rusă. Producătorul se caracterizează printr-o dorință de invenţie și modernizare a proceselor. Pe piață apar sistematic anvelope pentru tractoare supuse elaborărilor inovatoare.

Pentru a vă ajuta să atingeţi noi realizări, noi lărgim asortimentul și avem grijă că anvelopele pentru tehnica agricolă de top să fie întotdeauna disponibile. Pe site puteți cumpăra anvelope pentru tractoare, combine, pulverizatoare. Oferim garanţie pentru calitatea produselor pe care le vindem, deoarece ţinem mult la reputaţia noastră. Anvelope.md comercializează anvelope pentru utilaje agricole la cele mai bune preţuri din ţară. O selecție impresionantă de opțiuni pentru diferite tipuri de echipamente, procesarea promptă a comenzilor și livrarea în toate colţurile Moldovei sunt principalele motive pentru a începe colaborarea cu noi.

Sunt organizate mari reduceri și oferte profitabile. Comandați în magazinul nostru online pentru a simțiți efectul economisirii.