(022) 81 92 00 068-333-724
  1. Principală
  2. Kama
Producător
Lățime(mm)
Înălțime(%)
Diametru(R)
Sezon
Preț
Marca
Model
Modificație
Motor
An

Anvelope Kama în Moldova

Kama / Camioane
Sfaturi - ajutor despre anvelope

Anvelope rusești de înaltă calitate Kama - pentru drumurile noastre

Anvelopele Kama - sau SPA „Nizhnekamskshina", fac parte din Grupul de Afaceri Tatneft, unul dintre liderii în producția și vânzarea de anvelope în țările CSI. Sortimentul include peste 300 de articole de bază: acestea sunt anvelope pentru utilaje agricole, industriale, autoturisme, camionete și camioane.

Anvelopele Kama sunt de mult cunoscute șoferilor din țara noastră și sunt utilizate pe orice tip de echipament. Întreprinderea a fost fondată în anul 1968. De atunci, mulți au încredere în producătorul din Nizhnekamsk.

O serie de anvelope auto Kama pot fi procurate la prețuri competitive. Sunt fiabile și nepretențioase față de condițiile de circulaţie de pe drumurile noastre. Anvelopele Kama le regăsim pe vehiculele rutiere, precum și pe tractoare, autobasculante de mare tonaj și autobuze. Pentru autoturisme, uzina Nizhnekamsk oferă anvelope pentru toate anotimpurile, vara și iarna. În 2010, uzina a lansat o linie, care corespunde standardelor europene. În baza tehnologiilor germane au fost fabricate produsele Viatti, care au fost special adaptate la condițiile de exploatare din Rusia. Ca rezultat, a fost obţinut un produs nou, pretabil oricăror condiții anormale și conform cu standardele europene înalte.

Prețul produsului joacă, de asemenea, un rol important. Utilizarea propriei materii prime oferă o scădere a costului materialului pentru producția de anvelope.

Anvelopele Kama pot fi cumpărate, accesând site-ul anvelope.md. Compania noastră asigură livrarea gratuită în orașul Chișinău și către orice nostru magazin din toată țara. În Moldova suntem dealerii oficiali ai uzinei Nijhnekamskshina, de aceia puteți obține întotdeauna garanția calității și beneficia de o deservire la nivel înalt în magazinele noastre.

Mai multe informații despre selecția și specificația prețurilor, precum și despre promoțiile organizate, puteți obține de la consultantul nostru pe site-ul Anvelope.md.