Sună
(022) 81 92 00 068-333-724
  1. Principală
  2. Blog
  3. Anvelope de iarnă Kumho de la anvelope.md

Anvelope de iarnă Kumho de la anvelope.md

Anvelope de iarnă Kumho de la anvelope.md

Anvelope.md este dealer oficial și exclusiv ale anvelopelor Kumho în Moldova. Această marcă coreeană de anvelope este una dintre primele 20 de anvelope din lume. Marca a trecut de la anvelope bugetare la anvelope cu calități și proprietăți remarcabile. Astăzi, numele Kumho reprezintă tehnologia și producția de ultimă generație, centre de cercetare puternică și dezvoltări interne originale care fac ca anvelopele acestei mărci să fie concurenți demni de mărcile premium.

Anvelopele de iarnă Kumho sunt deosebit de apreciate în regiunea noastră. Testele independente ale anvelopelor de iarnă arată că în ceea ce privește proprietățile lor sunt în frunte, printre lideri. Consumatorii din Moldova acordă cel mai adesea atenție moliciunii remarcabile a anvelopelor de iarnă ale acestui brand, care este menținută la temperaturi scăzute. De asemenea, mulți consumatori adoră modelele originale și chiar neobișnuite ale modelelor de iarnă Kumho.

Evaluarea anvelopelor de iarnă Kumho este actualizată constant, odată cu dezvoltarea gamei de modele. Anul acesta anvelope.md prezintă următoarele modele.

Kumho KW 11

Kumho KW 11 sunt anvelope de iarnă, inițial cu crampoane, care, conform legislației moldovenești, se vând la noi fără crampoane. Au o controlabilitate ridicată atât pe gheață, cât și pe zăpadă, datorită ponderii mari de silice din compoziția compusului de cauciuc și lamele transversale și tăieturile adânci. Anvelopele au o rezistență sporită datorită ruptorului dublu din oțel împreună cu nailon.

Anvelope Kumho

Kumho KW-17 (I'Zen XW)

Kumho KW17 este o anvelopă de iarnă pentru autoturisme cu banda de rulare modernă asimetrică. Vă permite să mențineți controlul asupra mașinii în diferite condiții meteorologice, chiar și la viteze mari. Anvelopele au urechi puternici pe peretele lateral și trei caneluri longitudinale care fac față eficient acvaplanării. Dispunerea lamelelor, fantelor și canelurilor este concepută pentru a suprima zgomotul.

Anvelope Kumho

Kumho KW 31

Modelul Kumho KW31 este renumit pentru nivelul ridicat de aderență și manevrabilitate pe drumuri ude și gheață. Modelul folosește un compus de cauciuc avansat, tehnologic. Anvelopa are o stabilitate deosebită datorită structurii înalte multistrat. Peretele lateral al anvelopei este ranforsat și va proteja impotriva loviturilor și ruperii pe drumurile de proastă calitate.

Anvelope Kumho

Kumho Wi 31 (Wintercraft Ice)

Kumho WinterCraft WS31 este o anvelopă de iarnă pentru SUV-uri. Oferă performanțe excelente atât pe traseele înghețate, cât și pe cele înzăpezite. Anvelopa va funcționa perfect chiar și în condiții blânde de iarnă - vor îndepărta rapid apa, murdăria și nămolul din zona de contact. Peretele lateral al anvelopei este ranforsat. Anvelopa rămâne moale chiar și la temperaturi scăzute, oferind accelerare, frânare și viraje rapide.

Anvelope Kumho

Kumho Wi 51 (Wintercraft Ice) și Kumho WS 51 (Wintercraft SUV Ice)

Kumho WinterCraft Wi51 și modificarea sa pentru SUV-uri cu abrevierea SUV este modelul de ultimă generație pentru iernile aspre din zonele urbane. Aceasta este o anvelopă de tip Velcro. Proprietățile excelente de rulare ale anvelopei pe zăpadă, gheață și suprafețe umede au făcut posibilă atribuirea unui indice de viteză mare. Nerva centrală oferă stabilitate direcțională ridicată. Plasturele de contact a fost mărit, ceea ce i-a crescut proprietățile de prindere față de modelul anterior. Lamelele din partea centrală a benzii de rulare sunt situate la un unghi, iar în zona umerilor - sub altele, ceea ce îmbunătățește controlul pe drum în diferite planuri. Compusul de cauciuc conține fire de aramidă pentru a îmbunătăți și mai mult aderența.

Anvelope Kumho

Modelele de anvelope Kumho de iarnă, precum și cele ale altor producători de diferite mărimi, pot fi achiziționate de pe anvelope.md la prețuri competitive, cu garanție de fabrică și cu posibilitate de montare sau livrare a anvelopelor, la cererea clientului.


Adaugă comentariu