Sună
(022) 81 92 00 068-333-724
  1. Principală
  2. Blog
  3. Anvelope Kleber în Moldova

Anvelope Kleber în Moldova

Anvelope Kleber în Moldova

Anvelope.md reprezintă marca de anvelope Kleber. După cum puteți intui după auz, aceasta este o marcă franceză de anvelope auto. Mascott-ul mărcii este un câine boxer care participă la multe dintre campaniile publicitare ale mărcii. Compania în sine a fost înființată cu peste o sută de ani în urmă ca o divizie a companiei americane BFGoodrich. La mijlocul anilor 80, ea, împreună cu Michelin însuși, a inclus mărci precum BFGoodrich, Taurus, Tigar, Kormoran, Riken, Uniroyal și însuși Kleber.

Anvelope Kleber

Marca Kleber a participat la producția de anvelope pentru mașini de curse, și-a creat propriile anvelope fără cameră, a promovat activ piața franceză și apoi a intrat în lume. Compania și-a formulat credo-ul în triada: „fiabilitatea, securitatea și disponibilitatea”. Această marcă produce anvelope rentabile, de înaltă calitate, la un preț accesibil.

Anvelope Kleber

Gama de modele de iarnă și vară este în continuă evoluție și extindere. Testele independente arată rezultate destul de decente pentru anumite modele Kleber, mai ales în clasa lor. Avantajele tehnologice provin din apartenența la Grupul Michelin, care dezvoltă cel mai puternic grup de cercetare global în domeniul anvelopelor, oferind inovație de top. Multe dintre tehnologiile lui Kleber, dacă nu cele mai avansate, dar populare, sunt moștenite de la Michelin. Datorită acestei relații, Kleber reproduce în mare măsură proprietățile generice Michelin: proprietăți de conducere plus confort remarcabil (moliciune, confort acustic) și eficiență energetică.

Anvelope Kleber

Cele mai comune și populare modele de vară ale mărcii sunt Kleber Viaxer, Kleber Transpro, Kleber Dynaxer HP3. Gama de iarnă include modele precum Krisalp HP2, HP3 și Kleber Transalp 2. Anvelopele all-season - Kleber Quadraxer 2, Kleber Transpro 4S și Kleber Quadraxer devin din ce în ce mai populare. Compania dezvoltă un program de loialitate pentru clienți, ajutându-i să economisească timp și sprijinind producătorul pe tot parcursul anului.

Anvelope Kleber

Anvelopele Kleber sunt produse în Polonia, România și Franța.

Anvelope Kleber


Adaugă comentariu