Sună
(022) 81 92 00 068-333-724
  1. Principală
  2. Blog
  3. Anvelope Lassa Snoways 4

Anvelope Lassa Snoways 4

Anvelope Lassa Snoways 4

În prezent, a patra generație a modelului Snoways, împreună cu Iceways 2, este modelul emblematic de iarnă pentru autoturisme. Dacă comparăm aceste două modele, atunci Snoways 4 are caracteristicile optime pentru funcționarea în condiții de iarnă destul de calde, când temperatura „se plimbă” în jurul zero, adică în condiții de drumuri umede cu noroi, uneori zăpadă și gheață. Acest tip de vreme este numit de producătorul de anvelope „tipul european” de iarnă, iar ca urmare a încălzirii climatice, este din ce în ce mai întilni și la iernile moldovenești.

Lassa Snoways 4 excelează în mediile urbane ca o anvelopă confortabilă, eficientă din punct de vedere energetic, cu performanțe echilibrate. Modelul este disponibil într-o gamă largă de dimensiuni, deci este folosit atât în mașinile de putere medie și mică, cât și în crossoverele cu cuplu mare cu diametrul al douăzecilea al discurilor.

Anvelope Lassa Snoways 4

Anvelopa are manevrabilitate, accelerație și frânare excelente. Banda de rulare simetrică în formă de V a modelului este bună și pe zăpadă. Lamelele 3D „inteligente” din proiector sunt tăiate destul de strâns. Ele sunt capabile să se adapteze la diferite tipuri de încărcături (în viraje atunci când conduc în linie dreaptă etc.).

Compusul modelului are o compoziție foarte bună și o proporție mare de silice, ceea ce vă permite să mențineți elasticitatea anvelopei în cazul înghețurilor severe. În același timp, anvelopa are o rezistență sporită la uzură.

Anvelope Lassa Snoways 4

În 2018, organizație germană de renume TUV SUD a testat modelul Snoways 4. Testele au arătat că acest model are o frânare pe umed cu 9% mai bună decât concurenții. Același lucru se poate spune și pentru aderența laterală pe suprafețe umede (cu 7% mai bună), și a existat și un ușor avantaj la categoriile „rezistență la hidroplanare în dreapta” și „frânare uscată”.

Mulți proprietari de mașini din Moldova au dobândit deja experiență în operarea acestei anvelope. Compania de distribuție are o mulțime de feedback –uri pozitive despre Snoways 4.

Un argument suplimentar în favoarea anvelopelor de iarnă Lassa Snoways 4 este prețul lor foarte competitiv.

Anvelope Lassa Snoways 4


Adaugă comentariu