Sună
(022) 81 92 00 068-333-724
  1. Principală
  2. Blog
  3. Care sunt cele mai bune anvelope de iarnă? Top 10 cauciucuri de iarnă de la anvelope.md

Care sunt cele mai bune anvelope de iarnă? Top 10 cauciucuri de iarnă de la anvelope.md

Care sunt cele mai bune anvelope de iarnă? Top 10 cauciucuri de iarnă de la anvelope.md

Temperaturile scăzute, gheața, zăpada au un efect foarte puternic asupra proprietăților de rulare ale anvelopelor și necesită soluții speciale de la producătorii de anvelope pentru a asigura siguranța vehiculului. Anvelopele de iarnă și de toate anotimpurile diferă mult prin caracteristicile lor, având anumite avantaje și dezavantaje în ceea ce privește modelul și tipul benzii de rulare, specializarea utilizării, compoziția compusului din cauciuc, lățimea etc.

Anvelopele concepute pentru a conduce iarna (sau mai bine zis, pentru a conduce în lunile reci - cand temperatura medie zilnica scade sub 7-8 grade) au un fulg de zapada în marcaj. Nu există o anvelopă universală, perfectă.

Inginerii implementează una sau alta specializare în fiecare model: conducere în oraș sau în afara orașului, manevrabilitate bună pe zăpadă sau pe gheață, performanță maximă atunci când funcționează la temperaturi scăzute sau eficiență în ierni destul de calde etc.

Anvelope.md oferă evaluarea celor mai bune modele de anvelope de iarnă din gama companiei, atât pentru mașini și SUV-uri, cât și pentru camioane ușoare. Această evaluare se bazează pe opinia experților anvelope.md care au o experiență extinsă, precum și pe feedback-ul pozitiv de la consumatori reali și un nivel ridicat de cerere, exprimat în termeni de vânzări. În această listă de clasament a anvelopelor de iarnă, pneurile sunt aranjate în ordine crescătoare a costurilor, printre ele este dificil să facem distincția între lider și outsider, deoarece fiecare dintre modelele din acest top cauciucuri de iarnă are un raport calitate-preț excelent și o specializare distinctă.

Top 10 cauciucuri de iarnă de la  anvelope.md

Lassa Iceways 2 este un model de iarnă pentru mașini de dimensiuni medii, cu proprietăți dezvoltate pentru a conduce în condiții de frig și polei. Cu toate acestea, ceea ce nu este atât de obișnuit cu anvelopele specializate pentru stabilitatea gheții, banda de rulare a Iceways 2 arată un nivel ridicat de control pe zăpadă.

Banda de rulare a acestui model are un plasture mare de contact, care crește stabilitatea pe secțiuni drepte și în colțuri. Anvelopa este fabricată dintr-un compus modern cu un conținut ridicat de siliciu, care crește rezistența la uzură și permite ca anvelopa să rămână flexibilă la temperaturi scăzute.

Top 10 cauciucuri de iarnă de la  anvelope.md

Lassa Snoways 4 este o noutate de iarnă a anului 2019. Spre deosebire de omologul său Iceways 2, această anvelopă simetrică pune accent pe echilibru pe diferite tipuri de suprafețe, predominant în condiții urbane, inclusiv conducerea pe asfalt ud. Anvelopa are o capacitate remarcabilă de drenaj și de greblare a zăpezii slabe și noroi datorită adâncimii mari a benzii de rulare și, în același timp, un nivel bun de confort acustic. Soluțiile tehnice permit blocurilor să mențină rigiditatea necesară manevrabilității, în ciuda adâncimii de tăiere. Pe scurt, este o anvelopă universală de oraș pentru ierni destul de calde, dar care, dacă este necesar, poate face față unor niveluri ridicate de precipitații.

Top 10 cauciucuri de iarnă de la  anvelope.md

Lassa Multiways se află în topul celor mai bune modele all-season, care, ținând cont de schimbările climatice către încălzirea din regiunea noastră, câștigă din ce în ce mai multă popularitate. Din nou, acesta este un model proaspăt pentru autoturisme pentru 2018, iar experții subliniază că acesta este mai mult o anvelopă de iarnă care se adaptează vremii calde. Banda de rulare de iarnă a fost luată și modificată ca bază. Datorită compusului din cauciuc, această anvelopă este rezistentă vara, precum și capacitatea eficientă de răcire. Vremea optimă pentru acest model sunt iernile umede și calde, cu fluctuații de temperatură de la zero la 10 grade.

Top 10 cauciucuri de iarnă de la  anvelope.md

Lassa Wintus 2 este o anvelopă de iarnă pentru vehicule comerciale. Acesta este un model cu adevărat legendar care și-a câștigat o reputație foarte serioasă în rândul proprietarilor de microbuze. Coasta acestui model are o rezistență foarte mare la suprasarcină și rezistență la uzură. Cu toate acestea, ceea ce are o importanță fundamentală pentru utilizarea comercială a anvelopelor, modelul este oferit la un preț excelent. Pe lângă aceste calități, a doua generație Wintus este renumită pentru manevrabilitatea și stabilitatea ridicată atât pe drumuri umede, cât și la temperaturi extrem de scăzute.

Top 10 cauciucuri de iarnă de la  anvelope.md

Lassa Multiways-C este o variantă a modelului all-season deja descris, dar pentru microbuze. Capacitatea unei anvelope de a circula pe tot parcursul anului și, astfel, de a fi limitată la un singur set de anvelope, este o idee foarte atractivă pentru cei care folosesc vehicule pentru comerț, deoarece reduce semnificativ costurile de operare. Acest model este sigur în condiții meteorologice diferite și are o capacitate sporită de cross-country pe zăpadă, datorită blocurilor crescute ale benzii de rulare pe peretele lateral. Modelul este echipat cu un sistem de drenaj dezvoltat care previne acvaplanarea și creșterea tracțiunei pe suprafețe înzăpezite.

Top 10 cauciucuri de iarnă de la  anvelope.md

Tigar Winter este o nouă anvelopă de iarnă pentru ierni predominant blânde, cu aderență ridicată atât pe suprafețe uscate, cât și pe suprafețe alunecoase. Aceste anvelope au prezentat un răspuns foarte rapid la volan, accelerație ridicată și proprietăți de frânare. O banda de rulare interesantă conține multe blocuri de formă neregulată și are o saturație mare de lamele. Modelul are dimensiuni standard atât pentru autoturisme, cât și pentru SUV-uri.

Top 10 cauciucuri de iarnă de la  anvelope.md

Michelin Alpin 6 este o nouă completare a gamei Michelin Alpin. Acest model, dotat cu tehnologie modernă, este, de asemenea, conceput pentru vremea europeană blândă. Se va arăta perfect în condiții de ploaie și topire a zăpezii, dar este, de asemenea, întotdeauna gata să călătorească pe vreme rece. Acest model întruchipează o tehnologie care vă permite să mențineți toate proprietățile anvelopei la un nivel ridicat, chiar și cu un nivel ridicat de uzură a benzii de rulare. Este moale și durabil în același timp, oferind confort, kilometri remarcabili, consum de combustibil efectiv și manevrabilitate.

Top 10 cauciucuri de iarnă de la  anvelope.md

Michelin Agilis Alpin este o anvelopă de iarnă pentru camioane ușoare cu un nivel ridicat de rezistență la abraziune. Banda de rulare a anvelopei este echipată cu un număr mare de lame, canale largi de drenaj și o zonă de contact foarte mare. Compusul de cauciuc utilizat în acest model garantează o rezistență ridicată la rupere. Într-un cuvânt, acest model implementează perfect ideea Michelin că trebuie să te uiți nu la preț, ci la prețul unui kilometru de kilometraj: această anvelopă va călători mult și, în final, își va plăti pe deplin prețul ridicat.

Top 10 cauciucuri de iarnă de la  anvelope.md

SUV-ul Michelin Pilot Alpin 5 este un model de iarnă pentru uz urban, care poartă cu mândrie steagul anvelopei de iarnă emblematice pentru Jeep-uri și SUV-uri.

Este foarte bun pe pavaj rece, umed și are performanțe excelente de frânare pe zăpadă.

Această anvelopă simetrică are o performanță foarte echilibrată, făcând-o versatilă în toate condițiile meteorologice din timpul sezonului rece. În același timp, se mândrește cu un nivel ridicat de confort și eficiență ridicată a combustibilului. Acesta este motivul pentru care această superbă anvelopă premium este instalată ca o anvelopă de bază pe SUV-urile de lux de la MBW, Mercedes, Audi și Porsche.

Top 10 cauciucuri de iarnă de la  anvelope.md

Michelin Crossclimate este o anvelopă premium pentru toate anotimpurile, disponibil atât pentru autoturisme, cât și pentru SUV-uri. Iar acest model, deloc surprinzător, este conceput și pentru iernile blânde. Are o bandă de rulare cu două straturi. Unul dintre straturi este responsabil pentru rigiditate și consumul de combustibil, celălalt pentru confort și manevrabilitate pe o gamă largă de temperaturi.

Modelul are o bandă de rulare foarte memorabilă în formă de V, cu o mulțime de lamele și colțuri care acționează ca „gheare” pe gheață și zăpadă.

Indiferent ce decideți să cumpărați o anvelopă bună de iarnă sau allseason din această listă, puteți fi sigur de alegerea dvs.!


Adaugă comentariu