Sună
(022) 81 92 00 068-333-724
  1. Principală
  2. Blog
  3. Fulda - anvelope de înaltă calitate fabricate în Germania

Fulda - anvelope de înaltă calitate fabricate în Germania

Fulda - anvelope de înaltă calitate fabricate în Germania

Frumosul oraș vechi german și-a dat numele mărcii de anvelope Fulda, care astăzi este mult mai renumită decât „părintele său”. Acest brand este orientat în principal spre export și este vândut cu succes în multe țări din întreaga lume. Vârsta mărcii este respectabilă, a fost creat în 1900. Până în Primul Război Mondial, compania a început să se specializeze exclusiv în anvelope. În anii 1950, concernul a lansat producția de anvelope fără cameră pentru autoturisme. În următorul deceniu, compania a introdus o astfel de inovație, ca disjunctor de fibră de sticlă. Și deja în 1962, compania a fost cumpărată de concernul american Goodyear și de atunci a fost marca sa subsidiară.

Sub umbra lui Goodyear, compania a câștigat oportunități financiare și tehnologice semnificative, inclusiv acces la Centrul de Cercetare din Luxemburg al Goodyear. Desigur, astăzi Fulda este prevăzută cu linii de producție moderne, a trecut de certificarea standardelor internaționale și acordă din ce în ce mai multă atenție mediului.

anvelope Kristall Control HP

Un avantaj important al Fuldei este calitatea germană la un preț foarte competitiv. Compania a introdus cele mai înalte standarde interne de testare și control al calității, uneori chiar mai stricte decât cele internaționale.

Fulda produce în prezent anvelope pentru camioane, autobuze, mașini, microbuze și mașini agricole. Dar accentul principal este pus pe dezvoltarea unei game de anvelope pentru autoturisme. Anvelopele de iarnă Fulda sunt renumite pentru moliciune chiar și la temperaturi foarte scăzute. Astfel de recenzii despre anvelopele Fulda sunt lăsate de mii de consumatori reali.

Anvelope.md oferă astfel de modele de iarnă pentru mașini precum Kristall Control HP și Fulda Kristall Control HP2.

anvelope Kristall Control HP

Kristall Control HP - Anvelope de înaltă performanță pentru cele mai aspre ierni. Au fost proiectate pentru condiții apropiate de pământurile din nordul Canadei. Acest model are o banda de rulare recunoscută, cu un nivel ridicat de aderență cu crusta de zăpadă. În același timp, face față bine și drumurilor umede, eliminând eficient apa din zona de contact. Anvelopa este destul de ușoară și are un indice mare de viteză de încărcare. Corespunde pe deplin percepției mărcii Fulda ca fiind întotdeauna o anvelopă foarte moale.

Fulda Kristall Control HP2 este a doua generație a acestei game. Banda de rulare direcțională a anvelopei a suferit modificări majore. În comparație cu anvelopa de prima generație, HP2 are lame 3D îmbunătățite, tăiate mai dens, cu funcție de prindere a zăpezii, care funcționează sincron și schimbă comportamentul pe diferite tipuri de suprafețe - astfel încât mașina să se descurce optim cu gheața, zăpada și drumurile umede. Testele independente au arătat o stabilitate direcțională excelentă a acestui model. Moliciunea legendară a anvelopei nu s-a schimbat.

La anvelope.md puteți ridica și cumpăra anvelope Fulda de diferite dimensiuni. Vă puteți familiariza în mod independent cu sortimentul magazinului din catalogul online sau puteți apela linia fierbinte. Consultanții cu experiență vor selecta anvelope pentru fiecare client care îndeplinesc atât condițiile de funcționare, cât și nevoile financiare ale acestora.

anvelope Kristall Control HP


Adaugă comentariu