Sună
(022) 81 92 00 068-333-724
  1. Principală
  2. Blog
  3. Kelly - primele anvelope americane cu un scop spre viitor

Kelly - primele anvelope americane cu un scop spre viitor

Kelly - primele anvelope americane cu un scop spre viitor

Bineînțeles, când ne gândim la anvelope de pe continentul nord-american, ne vine pe gând în primul rând marca Goodyear - gigantul anvelopelor, unul dintre cei trei giganți din lume. Dar există o altă marcă și mai respectabilă în ceea ce privește vârsta - anvelopele Kelly, care face parte din familia Goodyear.

Istoria mărcii a început la sfârșitul secolului al XIX-lea, în Springfield (Illinois). La fel ca mulți producători de anvelope, compania a început cu producția de anvelope pentru biciclete. Pe măsură ce automobilele au devenit mai comune, companiile de cauciuc au început să exploreze noua industrie a anvelopelor. Compania Kelly a fost cumpărată în 1935, dar marca în sine și-a continuat dezvoltarea și își are clienții fideli în întreaga lume. Astăzi anvelope Kelly are fabrici de producție în Turcia și Polonia, iar centrul de cercetare al companiei are sediul în Luxemburg.

Kelly - primele anvelope americane

Cu acces la tehnologia Goodyear, Kelly evoluează mereu odată cu trenduri. Anvelopele pentru camioane Kelly se laudă cu o carcasă fiabilă, întărită și un compus bun de cauciuc. Pe de altă parte, accentul în acest brand este pus pe prețurile democratice. Prin urmare, Kelly oferă o combinație foarte interesantă de anvelope high-tech din familia Goodyear și, în același timp, accesibilitatea lor.

Kelly produce o gamă completă de anvelope: pasageri, camioane, camioane ușoare, agricole și altele. În Moldova, Kelly s-a impus în primul rând cu o gamă de anvelope pentru camioane care au reputația de a fi anvelope rezistente la uzură, fiabile, ușor de manevrat, cu avantajul unui preț atractiv.

Modele Kelly la fel se dezvoltă. Cele mai populare modele Kelly în țara noastră astăzi sunt anvelopele pentru camioane all season, cum ar fi:

Kelly - primele anvelope americane

Kelly - primele anvelope americane

Anvelope.md este un dealer oficial Kelly în Moldova. Consultanții noștri experimentați vă vor ajuta să faceți cea mai bună alegere.


Adaugă comentariu