(022) 81 92 00 068-333-724
  1. Principală
  2. Blog
  3. O nouă ofertă de la Goodyear și Anvelope: atunci când cumpărați un set de anvelope, obțineți un voucher pentru orice bun și servicii!

O nouă ofertă de la Goodyear și Anvelope: atunci când cumpărați un set de anvelope, obțineți un voucher pentru orice bun și servicii!

O nouă ofertă de la Goodyear și Anvelope: atunci când cumpărați un set de anvelope, obțineți un voucher pentru orice bun și servicii!

Goodyear și Anvelope.md încântă pasionații de automobile cu o ofertă nouă și unică! Acum, când cumpărați un set de anvelope Goodyear, obțineți nu numai fiabilitate și siguranță ridicată pe drum, ci și un cadou universal. Fiecare cumpărător al unui set de patru anvelope Goodyear primește un voucher cadou în valoare de 400 de lei, care poate fi folosit pentru orice bunuri și servicii din rețeaua de parteneri Master LUX.

Acum poți fi sigur că, achiziționând un set de anvelope Goodyear, nu doar că vei oferi automobilului tău anvelope de înaltă calitate, ci vei primi și un bonus suplimentar care îți va permite să alegi singur un cadou pentru mașina ta. În Master LUX veți găsi multe bunuri și servicii necesare. Folosind voucherul primit, poți obține o reducere de 400 de lei la filtre, piese de schimb, uleiuri și nu numai. Fără probleme, puteți verifica șasiul mașinii, repara aparatul de aer condiționat sau face o aliniere a roților. Și cel mai bun lucru este că aceste servicii sunt deja parțial plătite!

Voucherul poate fi folosit imediat la achiziționarea anvelopelor Goodyear sau îl puteți păstra pentru mai târziu. Puteți apela la call center și puteți obține sfaturi de la un specialist în selecția anvelopelor cu experiență sau le puteți alege singur într-un catalog online convenabil pentru tine. Un cadou deja te așteaptă!


Adaugă comentariu