Sună
(022) 81 92 00 068-333-724
  1. Principală
  2. Blog
  3. Prezentare generală a anvelopelor Lassa 2023 și performanța de testare

Prezentare generală a anvelopelor Lassa 2023 și performanța de testare

Prezentare generală a anvelopelor Lassa 2023 și performanța de testare

Lassa Greenways

Lassa Greenways este alegerea perfectă pentru pasionații de mașini care prețuiesc siguranță, performanță și economie în același timp. Dezvoltatorii acestui model au creat anvelope ecologice care respectă pe deplin cerințele directivelor UE. Este echipat cu un model original al benzii de rulare și blocuri asimetrice mai rigide, care reduce rezistența la rulare și îmbunătățește aderența pe suprafața drumului. Datorită utilizării tehnologiilor inovatoare, aceste anvelope au uzură uniformă și au o durată de viață lungă.

Lassa Driveways

Lassa Driveways sunt anvelope de vară cu caracteristici de condus echilibrate. Producatorul a dezvoltat acest model ținînd cont de aderența excelentă, rezistenta la uzură prematura și rezistența scazută la rulare.

Blocurile de rulare de pe anvelopele Lassa Driveways ajută la scurtarea distanțelor de frânare și la reducerea căldurii anvelopelor la călătoriile lungi. Aceste anvelope se caracterizează și prin niveluri scăzute de zgomot și confort sporit. Datorită unui compus inovator de cauciuc, anvelopele Lassa Driveways sunt mai ușoare și mai durabile, ceea ce are un impact pozitiv asupra performanței economice.

Testele independente efectuate de TUV SUD au confirmat superioritatea modelului Driveways față de cei mai apropiați concurenți ai săi.

anvelope Lassa

Lassa Multiways 2

Aceasta este o anvelopă pentru toate anotimpurile concepută pentru autoturisme, ideală pentru regiunile cu ninsori rare. Se caracterizează prin funcționare silențioasă, moliciune și caracteristici echilibrate. La crearea acestui model, inginerii Lassa au fost ghidați de cele mai înalte cerințe de rezistență la uzură și siguranță.

Modelul a fost testat cu succes în organizația de renume TUV SUD, unde experții au înregistrat avantajele acestei anvelope față de concurenți din categorii precum rezistența la uzură, frânarea pe suprafețe uscate și umede, precum și stabilitatea în viraje pe o pistă umedă. Noul model este prezentat în trei duzini de dimensiuni, inclusiv o serie de dimensiuni pentru SUV-uri. Feedback-ul cu privire la acest model de anvelopă Lassa în țara noastră este pozitiv.

anvelope Lassa

Lassa Impetus Revo

Aceasta este o anvelopă de vară care face față tuturor provocărilor unui drum de vară. Combină manevrabilitate ridicată cu confortul. Anvelopa Lassa Impetus Revo reduce zgomotul de condus datorită dimensiunii de pas adaptate optim a modelului asimetric al benzii de rulare.

Zona interioară a benzii de rulare îmbunătățește tracțiunea umedă, în timp ce zona exterioară a benzii de rulare îmbunătățește tracțiunea uscată. Utilizarea unui compus inovator de cauciuc cu silicon în producția anvelopei Lassa Impetus Revo îmbunătățește caracteristicile de aderență și tracțiune ale mașinii și oferă o rezistență sporită la uzură.

anvelope Lassa

Lassa Competus H/P 2

Acestea sunt anvelope de vară premium concepute pentru SUV-uri de dimensiuni medii. Acestea oferă confort și siguranță maximă pe drumurile asfaltate uscate și ude, atât în mediul urban, cât și pe autostradă. În plus, prezintă performanțe ridicate pe drumurile de țară datorită combinației formulei modelului - 80% asfalt, 20% murdărie. Lassa Competus H/P 2 este o versiune actualizată a modelului Competus HP.

Într-un test de comparație efectuat de TÜV Tire Test Mark cu raportul nr. 713128383-2, Lassa Competus H/P 2 a depășit concurența în ceea ce privește performanța de frânare pe teren umed și stabilitatea laterală, precum și performanța de frânare și agilitate pe o suprafață uscată. În plus, grupul de experți TÜV SÜD a înregistrat o rezistență mai mică la rulare pentru aceste anvelope.

anvelope Lassa

Lassa Driveways Sport

Aceasta este o anvelopă de vară concepută pentru conducere agresivă și de mare viteză. Are o banda de rulare asimetrica si se caracterizeaza prin performante ridicate in modul "adrenalina". Modelul oferă răspuns instantaneu la direcție, frânare rapidă și manevrabilitate impecabilă în timpul accelerației, frânării și virajelor. Lassa Driveways Sport concurează cu succes în ceea ce privește performanța cu produse premium de la branduri mondiale, așa cum au confirmat testele TÜV SÜD, unde acest model și-a demonstrat performanța ridicată. În plus, valoarea anvelopelor Lassa Driveways Sport este impecabilă.

Producătorul de anvelope Lassa este concernul turc de anvelope Brisa. Anvelopele Lassa din Chișinău pot fi cumpărate de la un dealer oficial - anvelope.md.

anvelope Lassa


Adaugă comentariu