Sună
(022) 81 92 00 068-333-724
  1. Principală
  2. Blog
  3. Recenzia anvelopelor Goodyear UltraGrip Ice 2

Recenzia anvelopelor Goodyear UltraGrip Ice 2

Recenzia anvelopelor Goodyear UltraGrip Ice 2

Goodyear UltraGrip Ice 2 este o anvelopă de iarnă în stil scandinav care excelează în zăpadă și gheață adâncă.

Acest model a devenit deja unul clasic. Este produs din 2014 și este încă popular printre șoferii din diferite țări. Inginerii Goodyear au realizat cu mare atenție cea de-a doua generație de UltraGrip Ice. Ei au efectuat sute de teste și au ales dintre șapte prototipuri. Drept urmare, modelul a primit proprietăți de manevrabilitate, aderență și frânare semnificativ îmbunătățite, care concurează în continuare cu cele mai recente modele de anvelope de acest tip de la alte mărci, oferind încredere și confort pe pistele înzăpezite.

Rolul principal în îmbunătățirea proprietăților anvelopei a fost tehnologia ActiveGrip introdusă în model. Ea este cea care asigură fiabilitatea contactului benzii de rulare a anvelopei cu suprafețele înzăpezite și înghețate la cel mai înalt nivel. Al doilea aspect la fel de important este compusul, care are două zone de densitate diferite și capacitatea de adaptare. O zonă este responsabilă pentru aderență, a doua - pentru manipulare la temperaturi nu prea scăzute. Fiecare dintre zonele UG ICE 2 are propriile tipuri de lamele. Pe zona densa se introduc cele în zigzag si pe cea moale cele de plasa. Banda de rulare în sine este direcțională, ceea ce a crescut capacitatea modelului de a rezista la hidroplanare.

Testul independent Goodyear ice 2 a confirmat că acest model și-a depășit cei mai apropiați concurenți în manevrabilitate pe zăpadă, umed și uscat și performanță extrem de competitivă pe gheață. Țara de origine a Goodyear ultragrip ice 2 nu este una și depinde de regiuni și provizii. În orice caz, concernul garantează același nivel de calitate la oricare dintre fabricile sale.

În Moldova, acest model are clienți fideli care nu cumpără primul set de Goodyear UltraGrip Ice 2, în ciuda faptului că anvelopele europene Velcro sunt mai potrivite pentru clima noastră. Goodyear UltraGrip Ice 2 captivează prin confort și control în condițiile noastre.

UltraGrip Ice 2


Adaugă comentariu