Sună
(022) 81 92 00 068-333-724
  1. Principală
  2. Blog
  3. Recenzia anvelopelor Lassa Iceways 2

Recenzia anvelopelor Lassa Iceways 2

Recenzia anvelopelor Lassa Iceways 2

Lassa Iceways 2 este unul dintre cele două modele de iarnă a concernului Brisa pentru mașini de pasageri, alături de Snoways 4. Aceasta este o anvelopă cu potențial pentru crampoane sezonul de iarnă 2017/2018, care este orientată către ierni aspre (atragem atenția, că în Moldova crampoanele sunt interzise pe parcursul întregului an, ca în multe țări UE). Aceste anvelope de iarnă Lassa au o bandă de rulare de tip scandinav care se comportă excelent în condiții de zăpadă și gheață. O astfel de vreme este rară la noi. Cu toate acestea, în Moldova există mulți adepți ai anvelopelor nordice. Pasionați de mașini îi apreciază pe „scandinavii” pentru adâncimea benzii de rulare, precum și pentru moliciune și aderență.

Lassa Iceways 2

În comparație cu prima generație, modelul Iceways 2 are o serie de proprietăți de conducere îmbunătățite. Designul benzii de rulare a fost complet reproiectat pentru a îmbunătăți tracțiunea laterală în zăpadă adâncă și performanța de frânare pe gheață. De asemenea, a doua generație de Iceways a îmbunătățit confortul la condus prin reducerea zgomotului și creșterea moliciunii anvelopei. Peretele lateral al anvelopei a devenit mai puternic și mai rezistent la tăieturi.

Lamelele predominant în formă de zig-zag Iceways 2 sunt de tip modern tridimensional. Sunt foarte adaptabile la diferite tipuri de sarcini și suprafețe. Banda de rulare în sine a primit o zonă de contact mai mare cu drumul, ceea ce i-a crescut rezistența la uzură și calitatea aderenței.

Lassa Iceways 2

Iceways 2 folosește un compus modern de cauciuc care păstrează atât flexibilitatea la temperaturi scăzute, cât și rezistența la uzură în condiții relativ moi, precum și rezistența crescută la impact.

Anvelopele de iarnă Lassa Iceways 2 sunt disponibile în mai multe dimensiuni și sunt potrivite atât pentru mașini de dimensiuni medii, cât și pentru mașini mari cu motoare cu cuplu mare. Una dintre cele mai populare dimensiuni este lassa iceways 2 - 205 55 r16.

Țara producătorului de anvelope Lassa este Turcia, concernul Brisa, care produce anvelope la două fabrici, inclusiv una dintre cele mai moderne din lume, cu tehnologia de industrie 4.0, cu implicare umană minimă, zero deșeuri și mare atenție la mediu. Brandul Lassa este foarte cunoscut în țara noastră și este marca numărul unu în ceea ce privește realizarea pe piață.

Lassa Iceways 2


Adaugă comentariu