Sună
(022) 81 92 00 068-333-724
  1. Principală
  2. Blog
  3. SEHA - Anvelope turcești industriale și agricole de ultimă generație

SEHA - Anvelope turcești industriale și agricole de ultimă generație

SEHA - Anvelope turcești industriale și agricole de ultimă generație

Specialiștii Anvelope.md oferă fermierilor să își îndrepte atenția către un brand de anvelope destul de noi în țara noastră - SEHA. Anvelopele cu marca SEHA sunt produse de Seha Mühendislik Müşavirlik Ticaret ve Makina Sanayi A.Ş., o corporație fondată în 1988. O altă marcă de anvelope a companiei, ÖZKA, este cunoscută pe scară largă. Cu toate acestea, Seha reprezintă o provocare serioasă pentru anvelopele industriale și agricole premium.

SEHA - Anvelope turcești industriale și agricole

Anvelopele SEHA au fost de mult timp un brand predominant intra-turc, fiind lideri în țara lor natală. Nu cu mult timp în urmă, Seha și-a început extinderea pe piețele mondiale și acum este vândută în peste șaptezeci de țări din întreaga lume. Și s-au impus foarte repede ca un produs de o calitate excepțional de înaltă, cu un preț foarte competitiv. Producătorul investește mult în dezvoltarea de noi soluții tehnologice, astfel încât un produs modern este întotdeauna produs sub marca Seha.

SEHA - Anvelope turcești industriale și agricole

Seha oferă anvelope pentru tractoare, combine, remorci și mașini agricole montate, pentru remorci, precum și stivuitoare, excavatoare, role și gredere, echipamente municipale și de recoltare. Prin urmare, aceste anvelope sunt atractive atât pentru ferme, cât și pentru firmele de construcții, reparații și întreprinderile municipale. Gama de modele SEHA include o serie de articole care nu au analogi de la mulți producători. Producătorul are toate tipurile tradiționale de protecție: „stick”, „checker”, „wave”, „tree”, „track” și așa mai departe. Anvelopa SEHA se remarcă printr-o densitate mai mare a lamelelor, care acoperă o parte semnificativă a benzii de rulare.

SEHA - Anvelope turcești industriale și agricole

O altă caracteristică distinctivă a tuturor anvelopelor din familia Seha este rata mare a pliurilor. Experiența utilizării anvelopelor Seha în Moldova a permis experților anvelope.md să obțină feedback foarte bun de la utilizatorii finali. Pe lângă rata mare de pliuri, anvelopele Seha au un număr crescut de cabluri de straturi, ceea ce face ca anvelopele să fie rezistente la impact, rezistente la tăiere și capabile de sarcini mari.

Anvelopele Seha pot fi găsite, selectate și comandate în catalogul online anvelope.md.


Adaugă comentariu