0
Sună
022-81-92-00 068 333 724
  1. Principală
  2. Anvelope pentru camioane
Producător
Lățime(mm)
Înălțime(%)
Diametru(R)
Sezon
Preț
Marca
Model
An
Modificație

Anvelope pentru camioane

Producători / Anvelope pentru camioane
Anvelope pentru camioane / Top vinzări
Sfaturi - ajutor despre anvelope

Alegeți anvelopele potrivite pentru camioane de o calitate dovedită

Întreținerea unei parc auto de vehicule comerciale este o afacere costisitoare. Dar dacă se acordă atenția cuvenită achiziționării de componente, costurile de operare și de porestare a serviciilor sunt reduse considerabil. Site-ul anvelope.md oferă anvelope pentru camioane, care vor contribui la sporirea productivităţii mașinilor, la prelungirea duratei de viață și vor contribui la creșterea siguranței conducerii. În plus, anvelopele pentru camioane din catalogul nostru vor contribui la profitabilitatea afacerii, iar întreținerea sistematică – la eficienţă economică.

La ce să atrageţi atenţie atunci când cumpărați?

Când alegeți anvelope pentru camioane, luați în consideraţie următoarele criterii:

  • Destinaţia. În ciuda oportunității de a cumpăra anvelope universale, este mai bine să acordați prioritate celor create pentru sarcini specifice. De exemplu, anvelopele pentru camioane, destinate pentru transportul internaţional pe autostrăzi la distanțe lungi nu funcționează atât de bine în condiții urbane în regimul start-stop.
  • Greutatea limită. O mulțime de caracteristici ale anvelopelor se învârt în jurul valorii de greutate. Depășirea parametrilor admiși duce la uzura rapidă a anvelopelor și provoacă situații periculoase pe șosea.
  • Specificații. Chiar și în limitele unui singur brand sau categorie, cauciucul pentru camioane diferă în funcție de poziția transportului. Anvelopele proiectate pentru a fi montate pe axul de direcție, vor avea o prestaţie mai proastă dacă vor fi montate pe axul motor. În cazul când aceste criterii nu vă sugerează nimic, citiți cu atenție descrierea mărfurilor.

Vremea și starea suprafeței drumului. Planificați să mergeți pe șosea, să conduceți o mașină pe zăpadă sau ploaie, să călătoriți pe un asfalt neted? Acești factori influențează performanța anvelopelor selectate. În mod obligatoriu, asigurați-vă că anvelopele de pe camioane corespund situației așteptate pe șosea.

Aveţi nevoie de ajutor în alegere - consultanții vă vor răspunde cu plăcere la întrebări!

De mai mulți ani, site-ul Anvelope.md comercializează anvelope pentru mașini de o calitate excelentă la prețuri atractive. În calitate de reprezentanți oficiali ai peste 30 de mărci mondiale în Moldova, oferim o garanție pentru toate tipurile de produse din catalog. Selectarea anvelopelor ideale pentru camioane este dificilă, dar datorită gamei de produse oferite de magazinul nostru online, sarcina devine mai ușoară.

Sistemul comod de căutare după parametri, producător sau marca automobilului, sortarea după preț sau denumire vă vor ajuta la obținerea rezultatelor optime.

Alegeți anvelope fiabile și durabile din seria econom sau premium. Vă garantăm o calitate excelentă indiferent de categoria de preț!