0
Sună
022-81-92-00 068 333 724
  1. Principală
  2. Anvelope pentru autoturizme
Producător
Lățime(mm)
Înălțime(%)
Diametru(R)
Sezon
Preț
Marca
Model
An
Modificație

Anvelope pentru autoturizme

Anvelope pentru autoturizme / Top vinzări
Rosava WQ-102 175/70 R13

Rosava WQ-102 175/70 R13

Rosava WQ-101 175/70 R13
Rosava WQ-101 175/70 R13 Rosava WQ-101 - anvelopă de iarnă pentru autoturisme din noua generație. Designul modelului conține o serie de soluții tehnice interesante. În centrul benzii de rulare se află un rând de blocuri separate în formă de săgeată, care abundă cu un număr mare de muchii și colțuri ascuțite. Nervura longitudinală, formată din aceste blocuri, a permis de a îmbunătăți semnificativ stabilitatea direcțională. Zonele de umăr ale benzii de rulare reprezintă două rânduri de blocuri separate. Aceste elemente ale benzii de rulare se deosebesc prin dimensiunile masive și formă dreptunghiulară, care le asigură o rigiditate structurală ridicată. Amplasarea blocurilor din zonele umerelor sub unghi drept a îmbunătățit substanțial capacitatea anvelopei de a traversa zăpada adâncă. Modelul WQ-101 se evidențiază prin suprafața mare a petei de contact. Acesta conține un număr mare de muchii și colțuri ascuțite, care asigură o aderență excelentă, mai ales pe suprafețe alunecoase. Anvelopa are o mulțime de lamele în formă de zig-zag. Acestea sunt tăiate la întreaga adâncime a benzii de rulare, oferind astfel o aderență sigură pentru întreaga durată de viață. Amestecul de cauciuc este format din mai multe straturi. Stratul inferior al benzii de rulare este compus din cauciuc foarte dens și dur. Stratul de mijloc - mai elastic. Stratul superior al benzii de rulare se deosebește prin elasticitate foarte ridicată și rezistență la uzură, datorită conținutului crescut al carbonului tehnic și a silicei în amestecul de cauciuc.

De la 467 MDL

Rosava WQ-101 - anvelopă de iarnă pentru autoturisme din noua generație. Designul modelului conține o serie de soluții tehnice interesante. În centrul benzii de rulare se află un rând de blocuri separate în formă de săgeată, care abundă cu un număr mare de muchii și colțuri ascuțite. Nervura longitudinală, formată din aceste blocuri, a permis de a îmbunătăți semnificativ stabilitatea direcțională. Zonele de umăr ale benzii de rulare reprezintă două rânduri de blocuri separate. Aceste elemente ale benzii de rulare se deosebesc prin dimensiunile masive și formă dreptunghiulară, care le asigură o rigiditate structurală ridicată. Amplasarea blocurilor din zonele umerelor sub unghi drept a îmbunătățit substanțial capacitatea anvelopei de a traversa zăpada adâncă. Modelul WQ-101 se evidențiază prin suprafața mare a petei de contact. Acesta conține un număr mare de muchii și colțuri ascuțite, care asigură o aderență excelentă, mai ales pe suprafețe alunecoase. Anvelopa are o mulțime de lamele în formă de zig-zag. Acestea sunt tăiate la întreaga adâncime a benzii de rulare, oferind astfel o aderență sigură pentru întreaga durată de viață. Amestecul de cauciuc este format din mai multe straturi. Stratul inferior al benzii de rulare este compus din cauciuc foarte dens și dur. Stratul de mijloc - mai elastic. Stratul superior al benzii de rulare se deosebește prin elasticitate foarte ridicată și rezistență la uzură, datorită conținutului crescut al carbonului tehnic și a silicei în amestecul de cauciuc.

Rosava WQ-101 175/70 R13

Rosava Solazo 175/70 R13

Rosava Solazo 175/70 R13

Rosava Solazo 175/70 R13

Rosava Solazo 175/70 R13

Rosava Solazo 185/55 R15

Rosava Solazo 185/55 R15

Rosava Solazo 185/55 R15

Rosava Solazo 185/55 R15

Rosava Solazo 195/65 R15

Rosava Solazo 195/65 R15

Rosava Solazo 195/65 R15

Rosava Solazo 195/65 R15

Sfaturi - ajutor despre anvelope

Selectarea și achiziționarea de anvelope pentru autoturisme în Moldova

Magazinul online Anvelope.md oferă cauciucuri pentru autoturisme ale producătorilor mondiali în condiții avantajoase de cumpărare. Catalogul include denumiri care se bucură de popularitate în rândul consumatorilor. Cu producătorii sunt încheiate contracte de dealer. Prin urmare, cumpărătorii beneficiază de produse originale la un preț redus. Aici sunt oferite servicii asociate, ce pot fi selectate individual, livrare curier în Chișinău, transport în Moldova cu plată după primire, precum și transportarea cu mijloace proprii de la magazinele reţelei.

Varietăţi de cauciucuri

Anvelopele pentru autoturisme sunt împărțite in trei categorii:

  • de iarnă;
  • de vară;
  • multisezon.

Cumpărătorii iau în consideraţie şi alte criterii de clasificare:

  • dimensiunea;
  • tipul benzii de rulare;
  • destinaţia.

Alegerea se face pe baza unor criterii importante pentru consumator sau pentru marca auto. Rezultatele căutării conțin opțiuni, care se potrivesc cumpărătorului specific. Produsele sunt stocate în depozit și expediate după confirmarea disponibilității. Dacă comandați un set exclusiv de cauciucuri pentru autoturism, atunci livrările sunt efectuate individual, termenii acestora fiind conveniți în prealabil.

Dacă este dificil să alegeți produsul potrivit, adăugați câteva modele de comparat pe site pentru a vedea clar diferența dintre anvelope, avantajele fiecărei varietăţi. Consultantul magazinului online vă va oferi recomandări la telefon, vă va ajuta la completarea comenzii. Sistemul de feedback demonstrează o bună eficacitate. Pentru a obține răspunsuri la întrebările dvs., sunați la oficiu, lăsați un mesaj pe site sau utilizați e-mailul. Este o bună modalitate de a obține informațiile relevante.

Vânzarea anvelopelor pentru autoturisme se efectuează în condiții favorabile pentru client. La cumpărarea de la 500 de lei, livrarea către consumator este gratuită. Toate produsele sunt supuse obligaţiei de garanție.

Efectuarea unei comenzi

Pentru a cumpăra modelele prezentate în secțiunile site-ului, creați un coș, completați formularul. Sunt aplicate reduceri pentru multe modele de anvelope auto. Magazinul online organizează promoții, clienții permanenţi beneficiază de oferte speciale. Obligațiile sunt îndeplinite în termen de 1-2 zile lucrătoare. Consultanții oferă sfaturi cu privire la locul de instalare a anvelopelor. Dispunem de datele de contact ale celor mai bune centre de montare a anvelopelor din Chișinău. Compania operează de mult timp pe piață, fiind reprezentantul oficial al unui mare distribuitor din Moldova. Conexiunile create permit executarea comenzilor complicate ale cumpărătorilor pretenţioşi. Dacă apar probleme curente, chiar şi minore, de natură tehnică, contactaţi managerul. El vă va da un răspuns calificat. Examinați condiţiile de cumpărare și serviciile conexe pentru a alege un cauciuc bun și a perfecta prima achiziție online.