0
Sună
022-81-92-00 068 333 724
  1. Principală
  2. Anvelope pentru SUV-uri
Producător
Lățime(mm)
Înălțime(%)
Diametru(R)
Sezon
Preț
Marca
Model
An
Modificație

Anvelope pentru SUV-uri

Producători / Anvelope pentru SUV-uri
Anvelope pentru SUV-uri / Top vinzări
Kumho PS 91 (Ecsta)  275/40 R19

Kumho PS 91 (Ecsta) 275/40 R19

Kumho PS 91 (Ecsta)  275/35 R20

Kumho PS 91 (Ecsta) 275/35 R20

Kumho PS 71 (Ecsta) 245/45 R18

Kumho PS 71 (Ecsta) 245/45 R18

Sfaturi - ajutor despre anvelope

Anvelope de top pentru SUV-uri cu livrare prin Chişinău de la Anvelope.md

Când cuceriți vârfuri de munte sau dune de nisip, roțile își asumă cea mai mare parte a sarcinii. Dar anvelopele bune pentru SUV-uri sunt importante nu numai în activitățile extreme. Călătoriile pe teren accidentat, călătoriile pe drumuri pietruite cu un crossover sau un jeep vor fi mai confortabile, dacă veţi alege pneurile potrivite. Pe site-ul anvelope.md/ există o opțiune potrivită pentru vehiculul dvs. Familiarizaţi-vă cu sortimentul de cauciucuri din diferite game de preț de la cei mai buni producători și comandați mărfurile cu livrare în raza Chișinăului.

Care anvelope pentru SUV-uri sunt considerate cele mai bune

SUV-urile sunt vehicule pentru toate tipurile de teren, care sunt la fel de ușor de manevrat pe drum cu noroi şi pe asfalt umed, de aceea pneurile pentru transport trebuie să fie universale. Mașinile moderne cu tracțiune integrală, capabile să treacă orice obstacol, sunt utilizate pe scară largă atât în competițiile sportive, cât și în viața de zi cu zi. Dar dacă sportivii aleg pneuri profesionale off-road, atunci pentru proprietarii de jeep-uri, aceste cheltuieli sunt inutile.

După efectuarea unui număr de studii, experții au identificat trei modele de pneuri relativ ieftine, dar excelente după caracteristici.

  1. BFGoodrich All-Terrain KO2. Modelul a trecut o serie de teste și a obţinut aprecieri din partea utilizatorilor. Anvelopele se comportă perfect pe carosabilul umed, pe şosea cu pantă repede și pe drum uscat. Costul lor porneşte de la 3000 MDL.
  2. Kumho Road Venture AT51. Dacă versiunea anterioară este prea scumpă, atunci bestseller-ul Coreei de Sud e posibil să prezinte interes pentru dvs. Anvelopele au demonstrat rezultate excelente în conducerea pe zăpadă și gheață, ceea ce le face o alegere ideală pentru iarnă. Cauciucurile pentru autoturismele off-road vor trece fără probleme pe pietre, noroi sau nisip, având, totodată calităţi excelente pentru călătorii pe asfalt neted. Preţul modelului este de la 1500 MDL şi mai mult.
  3. Cooper Discoverer CTS. O combinaţie fantastică: sunt practicabile, manevrabile şi capabile să dezvolte viteze mari. Versiunea ca și cum ar fi creată pentru oamenii care în zilele lucrătoare merg cu o mașină off-road la birou, iar la sfârșit de săptămână pleacă din oraș. Anvelopele nu se tem de zăpadă sau gheață, de hopurile străzilor urbane şi drumurile de pădure. Costul lor se încadrează în segmentul mediu - aproximativ 1700 MDL.

Dacă sunteți un novice și nu știți încă, ce anvelope să procuraţi off-road sau pentru autoturisme, adresați întrebări managerilor magazinului online. După consultare, veți face cu siguranță alegerea potrivită.