(022) 81 92 00 068-333-724
  1. Principală
  2. Autoturisme
  3. Tigar
  4. H Perform

Anvelope Autoturisme Tigar H Perform

Tigar H Perform

In limitele or. Chișinău - livrarea este gratuită. Costul livrării rapide este de 100 lei.

Aflați detalii la consultantul nostru

(022) 81 92 00 / 068-333-724 /

Anvelope Autoturisme Tigar H Perform

Producător: Tigar

Denumirea modelului: H Perform

Anotimp: Vară

Țara producător: Serbia

De la 1 024 MDL

Tigar High Performance - anvelopă de vară pentru versiuni puternice de autoturisme de diferite clase. Designul acestui model include tehnologii și materiale create de Michelin, care oferă caracteristici tehnice înalte. Anvelopa este echipată cu o suprafață de rulare, pe care elementele sunt dispuse asimetric. Blocurile de umăr din exterior asigură stabilitate la viraje. Cele două nervuri longitudinale continue situate lângă ea asigură un comportament stabil în timpul deplasării rectilinii la viteze mari. Blocurile de umăr din interior asigură proprietăți de tracțiune și de cuplare în direcție longitudinală, adică la accelerare și frânare. Dimensiunile mărite ale petei de contact sunt asigurate de o configuraţie special selectată a benzii de rulare. Pe lângă faptul că se extinde, suprafața de contact mai capătă şi o formă aproape dreptunghiulară. Ca urmare, nu numai că a fost îmbunătățită aderența, ci și stabilitatea sub influența forțelor transversale de accelerare. Chiar și la viteză mare, anvelopa demonstrează o înclinație scăzută spre acvaplanare. Ea este asigurată de prezența a patru caneluri longitudinale de drenaj în partea centrală. Productivitatea acestora este suplimentar sporită de randamentul mare al canalelor transversale, care evacuează apa dincolo de suprafața de rulare.

In limitele or. Chișinău - livrarea este gratuită. Costul livrării rapide este de 100 lei.

Aflați detalii la consultantul nostru (022) 81 92 00 068-333-724 /

Rating
2 Recenzii
John 30.05.2022

Anvelope excelente, corespund pe deplin caracteristicilor declarate. Nu există diferențe față de Michelin stabilit anterior. Sunt multumit de achizitie.

Gabi 18.03.2021

Moale, selințioasă, bine se balanseaza, în ploaie în zăpadă ușoară nu se întăreste, în viraje intră ca pe unt. Corespunde cu descrierea calității prețului producătorului! Stilul de conducere este patru din cinci.

Sfaturi - ajutor despre anvelope