(022) 81 92 00 068-333-724
  1. Principală
  2. SUV
  3. Rosava
  4. ViaMaggiore Zplus

Anvelope SUV Rosava ViaMaggiore Zplus

Rosava ViaMaggiore Zplus

In limitele or. Chișinău - livrarea este gratuită. Costul livrării rapide este de 100 lei.

Aflați detalii la consultantul nostru

(022) 81 92 00 / 068-333-724 /

Anvelope SUV Rosava ViaMaggiore Zplus

Producător: Rosava

Denumirea modelului: ViaMaggiore Zplus

Anotimp: Iarnă

Țara producător: Concretizați la vânzător

De la MDL

Premiorri ViaMaggiore Z Plus - anvelope de iarnă pentru autoturisme, concepute pentru ierni aspre. Premiorri este un brand al uzinei Rosava, atribuit anvelopelor fabricate, utilizând tehnologii şi materiale moderne. Avantajele anvelopelor din familia Premiorri sunt fiabilitatea, siguranța și durata îndelungată de exploatare. Anvelopele Premiorri ViaMaggiore Z Plus posedă caracteristici înalte de tracțiune şi aderenţă, care permit menţinerea calităţilor de rulare la temperaturi joase. Datorită benzii sale de rulare, modelul se distinge prin cale de frânare clar scurtată, cadru de înaltă rezistență și stabilitate direcțională pe drumuri acoperite cu zăpadă. Compuşii speciali de siliciu „silica”, adăugaţi în cauciucurile pentru iarnă, menţin flexibilitatea şi stabilitatea lor termică. Cauciucul natural și componentele inovatoare cresc rezistența la abraziune, fiabilitatea și rezistența la uzură. Elementele construcţiei anvelopei Premiorri ViaMaggiore Z Plus sunt întărite maximal şi adaptate la sarcini mari şi condițiile dificile de drum de iarnă. Banda de rulare a anvelopei Premiorri ViaMaggiore Z Plus este asimetrică. Aderenţa excelentă a anvelopei la drumurile acoperite cu gheaţă şi zăpadă este asigurată de densitatea înaltă a lamelelor. Blocurile de umăr sunt unite între ele cu buiandruge pentru o mai mare rigiditate. Numărul mare de muchii de cuplare au permis să fie redusă lungimea căii de frânare a anvelopei pe zăpadă cu 6%, un indicator mult mai bun decât la modelele din generaţiile anterioare. Structura canalelor de drenaj previne acvaplanarea datorită îndepărtării eficiente din pata de contact a apei şi lapoviţei.

In limitele or. Chișinău - livrarea este gratuită. Costul livrării rapide este de 100 lei.

Aflați detalii la consultantul nostru (022) 81 92 00 068-333-724 /

Rating
2 Recenzii
Dexter 20.01.2022

Взял после мягкой "Белки". Пришел за моделью попроще, продавец убедил остановиться на этой, как на аналог дорогих брендов. В целом доволен. Шина мощная, цепкая

Ion 13.01.2022

Raportul optim pret si calitate. Trebuie să se înțeleag[ că acest cauciuc nu este premium și banda de rulare, în consecință, nu e premium, dar mai bună decât alte mărci pentru acești bani.

Mărime

Index-uri

Stoc

Preț

Sfaturi - ajutor despre anvelope