(022) 81 92 00 068-333-724
  1. Principală
  2. Armour
Producător
Lățime(mm)
Înălțime(%)
Diametru(R)
Sezon
Preț
Marca
Model
Modificație
Motor
An

Anvelope Armour în Moldova

Sfaturi - ajutor despre anvelope

Anvelopele Armour sunt o soluție optimă pentru autospeciale!

Sunteţi nevoiţi să schimbaţi des anvelopele pe autospeciale? Atrageți atenţie la anvelopele Armor! Din punct de vedere al fiabilității, aceste anvelope practic nu cedează în faţa modelelor mărcilor celebre, dar în același timp prețul lor este mult mai mic! Vizitați oricare dintre reprezentanţele noastre din Moldova pentru a vă familiariza cu anvelopele Armor, sau cumpărați aceste anvelope pe Anvelope.md online, cu livrare!

Șapte decenii în industria anvelopelor

Fabricarea anvelopelor este principala activitate a Xuzhou Xugong Tyres Company Limited din China. Începându-şi activitatea în 1951, compania a devenit treptat unul dintre principalii producători de anvelope din China. Astăzi, volumul de producție atinge 1,5 milioane de anvelope pe an, dintre care cele mai multe sunt exportate în 70 de țări ale lumii.

Întreprinderea are propriul laborator științific, a cărui sarcină este îmbunătățirea gamei de modele și dezvoltarea de noi eșantioane. De asemenea, are propriul centru de instruire. Marca Armor produce o gamă largă de anvelope pentru tipuri de echipamente precum:

  • autobasculante, excavatoare, gredere, încărcătoare și alte echipamente pentru construcții;
  • tăvăluge, autotractoare, autocisterne, precum și vehicule pentru cariere și mine;
  • echipamente pentru nevoile serviciilor municipale, inclusiv autospeciale;
  • transport specializat utilizat în întreprinderile industriale.

Anvelope certificate - de la un reprezentant oficial!

Calitatea înaltă a anvelopelor Armor este confirmată de certificate europene. În Moldova, acest brand este reprezentat pe scară largă în magazinul nostru online. Contactând oricare dintre reprezentanţele Anvelope.md din Chișinău sau din întreaga republică, puteți obține sfaturi profesionale cu privire la protecția fiabilă a roților, precum și puteți cumpăra modelul optim pentru echipamentul dvs. special.