Sună
(022) 81 92 00 068-333-724
  1. Principală
  2. Belshina
Producător
Lățime(mm)
Înălțime(%)
Diametru(R)
Sezon
Preț
Marca
Model
Modificație
Motor
An

Anvelope Belshina în Moldova

Belshina / Tehnică agricolă
Sfaturi - ajutor despre anvelope

Belshina – anvelope, demne de atenția dumneavoastră!

Dacă sunteți în căutarea unor anvelope trainice și bune, atunci ar trebui să alegeți marca Belshina. Anvelopele acestui producător din Belarus sunt utilizate cu succes de mai multă vreme pe diferite tipuri de transport. Sunt fiabile, puternice, durabile și, în același timp, nu sunt atât de scumpe ca brandurile occidentale promovate la scară largă. Și nu e o simplă anvelopă auto, ci un brand național din Belarus, ale cărui produse le puteți cumpăra în magazinul online Anvelope.md.

Performanță excelentă, ce corespunde standardelor internaționale

Ar fi o greşeală să credem că Belshina impune în mod agresiv anumite standarde și mărci. Aici, toate produsele au caracteristici suficient de ridicate, indiferent de transportul pentru care sunt destinate. Compania produce peste 300 de tipodimensiuni de anvelope pentru aproape toate vehiculele și fiecare model corespunde standardelor internaționale de calitate ISO 9001, 2000 și ISO 2009.

Anvelopele Belshina sunt exportate în peste 70 de țări din întreaga lume și în toate primesc recenzii pozitive. Automobiliştii remarcă, în special, caracteristici precum:

  • aderența excelentă în diferite condiții meteorologice;
  • nivelul scăzut de zgomot și vibrații rezonante;
  • parametrii excelenți de tracțiune;
  • menținerea stabilității direcționale la viraje;
  • rezistența sporită la uzură și durata de exploatare eficientă.

Economisiți timp - cumpărați online!

Puteți cumpăra anvelope marca Belshina de la noi la prețul indicat pe acest site. Suntem gata să livrăm achiziția dvs. la orice adresă indicată în Moldova. Dacă vă este greu să alegeți modelul potrivit, contactați oricare dintre reprezentanțele noastre din Chișinău sau din întreaga republică pentru a solicita sfaturi.