Sună
(022) 81 92 00 068-333-724
  1. Principală
  2. Kleber
Producător
Lățime(mm)
Înălțime(%)
Diametru(R)
Sezon
Preț
Marca
Model
Modificație
Motor
An

Anvelope Kleber în Moldova

Sfaturi - ajutor despre anvelope

Anvelopele Kleber - confort și durabilitate la un preț accesibil

Anvelopele Kleber ale renumitului producător francez au o istorie îndelungată. Primul cauciuc fără tub a fost produs anume la uzina acestui producător. Elaboratorii companiei au prezentat anvelopa fără tub în 1951 la Salonul Auto de la Frankfurt pe Main. Astăzi înțelegem cât de importantă a fost acea invenție, deoarece a dus la o reducere a greutății anvelopelor. Implicit, s-a ajuns la o abordare revoluționară a producției de discuri pentru mașini. De asemenea, a contribuit la reducerea greutății vehiculului. În cele din urmă, anvelopele fără tub Kleber au dobândit mult mai multe caracteristici de manevrabilitate a pneului pe pistă și pe traseul de frânare spre deosebire de anvelopa cu tub.

Kleber astăzi este parte a gigantului cu renume internațional Michelin și de zeci de ani este partener al gigantului auto Renault, având statut de partener exclusiv al acestei companii.

Sloganul companiei este următorul: Siguranță, Fiabilitate, Accesibilitate. Aceste trei condiţii definesc atractivitatea brandului pentru cumpărători. Producția Kleber crește cu fiecare an. Explicaţia e simplă: preț scăzut, durabilitate, fiabilitate. Segmentul de anvelope produse la aceste uzine include anvelope pentru autoturisme, microbuze, SUV-uri, limuzine, mașini sport.

Puteți cumpăra anvelope de la acest producător de pe site-ul nostru Anvelope.md. Datorită prețului redus, mărfurile sunt accesibile pentru fiecare client. Compania vinde o gamă largă de pneuri, de la clase economice la clase de elită, și toate acestea datorită politicii flexibile a specialiștilor companiei. O altă caracteristică a anvelopelor Kleber este utilizarea lor în condiții extreme, în special, la viteze mari și temperaturi scăzute.

În Chișinău și în alte orașe din Moldova, anvelopele Kleber pot fi cumpărate de pe site-ul Anvelope.md.

În Moldova, puteți găsi produse Kleber în oricare dintre magazinele noastre, de exemplu, în orașele Cahul, Comrat, Hâncești, Căușeni, Stăuceni, Orhei, Rezina, Soroca, Drochia, Bălți, Fălești, Ungheni. Vă oferim o garanție de 1 an la produsele. Cu anvelopele Kleber vă veți simți confortabil (silenţiozitatea deplasării), ele sunt durabile, au o aderență bună cu suprafața drumului.