Sună
(022) 81 92 00 068-333-724
  1. Principală
  2. Triangle
Producător
Lățime(mm)
Înălțime(%)
Diametru(R)
Sezon
Preț
Marca
Model
Modificație
Motor
An

Anvelope Triangle în Moldova

Triangle / Camioane
Sfaturi - ajutor despre anvelope

Anvelope Triangle în anvelope.md

Triangle este marca chinezească lider de anvelope, cunoscută în întreaga lume. Anvelopele Triangle au reputația de anvelope moderne, de calitate și durabile, la un preț excelent. Anvelopele Triangle sunt acum reprezentate pe scară largă pe piața globală și sunt oferite șoferilor, companiilor de transport și construcții din întreaga lume.

Succesul Triangle se bazează pe strategia sa originală de orientare a calității. Compania s-a bazat pe investiții în centre de cercetare, în linii de producție, în materiale bune și moderne. Anvelopele Triangle sunt produse la fabrici de ultimă generație care se supun periodic echipamentelor tehnologice. Inginerii Triangle urmăresc toate inovațiile din lumea anvelopelor și dezvoltă noi modele în conformitate cu ultimele tendințe.

Anvelopele pentru camioane Triangle sunt cunoscute pentru kilometrajul lor, capacitatea de a transporta cu ușurință sarcini grele, proprietăți bune de conducere și în același timp - un preț rezonabil, atractiv.

Magazinul online Anvelope.md este dealerul oficial Triangle în Moldova. Aici puteți cumpăra diverse modele ale acestui brand, pentru camioane și autobuze, în diferite dimensiuni standard. Oferim anvelope Triangle pentru toate anotimpurile pentru toate osiile, pentru camioane, autobuze, remorci și semiremorci. Acestea sunt anvelope radiale cu indici variați de sarcină și viteză, cu stabilitate direcțională bună și aderență pentru toate tipurile de utilizare: atât pentru camioanele rutiere, cât și pentru autobuzele de pasageri operate în zonele urbane. Puteți cumpăra, de asemenea, cauciucuri Triangle pentru utilaje de construcții - pentru utilizare în cariere.

Consultanții noștri experimentați vă vor ajuta să găsiți anvelopa Triangle optimă pentru compania dvs., în funcție de nevoile dvs. specifice.

Pentru cumpărătorii angro, proprietarii companiilor implicate în transportul de pasageri și mărfuri, pentru organizațiile de construcții și reparații, anvelope.md oferă un sistem flexibil de reduceri și participare la un sistem cumulativ de reduceri.

Este posibilă cumpărarea anvelopelor în credit. Vă oferim garanția de la fabrică pentru anvelopele dvs. Triangle.