Sună
(022) 81 92 00 068-333-724
  1. Principală
  2. Viatti
Producător
Lățime(mm)
Înălțime(%)
Diametru(R)
Sezon
Preț
Marca
Model
Modificație
Motor
An

Anvelope Viatti în Moldova

Sfaturi - ajutor despre anvelope

Viatti – anvelope clasa premium, la un preţ accesibil!

Design italian, fiabilitate germană și adaptabilitate deplină la drumurile noastre - acestea sunt anvelopele Viatti! Producția acestor anvelope este practic 100% automatizată, deci, nu există nici o îndoială cu privire la calitatea lor! Prețul acestor anvelope este convenabil pentru majoritatea proprietarilor de mașini, iar caracteristicile lor de performanță merită cele mai măgulitoare aprecieri! Puteți cumpăra aceste anvelope de la noi, pe Anvelope.md, iar noi le vom livra la oricare dintre adresele specificate de dvs. în Moldova!

Combinație dintre măiestrie și tehnologii din diferite țări

Anvelopele Viatti au fost poziționate de la bun început ca produse premium. Sunt proiectate de meșteri italieni, care conlucrează strâns cu faimosul Pirelli. Linia de producție a anvelopelor constă exclusiv din echipamente germane, iar unităţile de producţie sun amplasate în oraşul Nijnekamsk din Rusia.

Principalele caracteristici ale produselor Viatti includ menținerea densității optime a benzii de rulare în funcție de temperatura ambientală. Anvelopele au blocuri de umeri destul de rigide și carcasă întărită. Datorită firelor de poliester, probabilitatea de deformare este semnificativ redusă, este asigurată protecția împotriva acvaplanării.

Recomandări ale participanților la curse sportive!

Una dintre dovezile calității ridicate a cauciucului Viatti este sponsorizarea de către compania nominalizată a unei echipe care participă la curse internaționale. Testând noi modele pe mașini sport clasa premium, inginerii uzinei primesc o mulțime de informații valoroase, necesare pentru îmbunătățiri suplimentare. Adesea, mașinile echipate cu anvelope Viatti ocupă locuri de frunte la aceste competiții! Aceasta este o calitate reală care vă va aștepta în Chișinău sau în oricare dintre centrele de anvelope ale rețelei noastre din întreaga republică, datorită magazinului online Anvelope.md!