(022) 81 92 00 068-333-724
  1. Principală
  2. Sfaturi
  3. Cumpăraţi un set de anvelope de vară Lassa înainte de 1 martie şi primiţi cadou un rucsac!

Cumpăraţi un set de anvelope de vară Lassa înainte de 1 martie şi primiţi cadou un rucsac!

Cumpăraţi un set de anvelope de vară Lassa înainte de 1 martie şi primiţi cadou un rucsac!

Magazinul online Anvelope.md oferă clienților săi o nouă promoție. Procurând un set de anvelope de vară Lassa pentru autoturisme până la sosirea primăverii, veţi primi cadou un rucsac stilat de brand Lassa!

Anvelopele Lassa de la concernul japonez-turc Brisa garantează proprietarilor lor un raport unic pentru clasa lor dintre preț şi performanță. Anvelope.md oferă o gamă largă de modele sub acest brand, pentru toate tipurile de utilizare a automobilului. În atenția clienților noștri - atât modele testate cu succes în timp, cât și noutăți absolute.

Lassa Driveways – anvelope de vară, care dispun de caracteristici echilibrate de conducere inegalabile pentru clasa lor: manevrabilitate ridicată, tracțiune excelentă și rezistență la uzură prematură.

Lassa Greenways este alegerea acelor conducători auto care, împreună cu siguranța, apreciază atât productivitatea maximă, cât și economia.

Lassa Competus sunt anvelope de vara pentru crossover-uri cu o bandă de rulare stilată, care garantează un grad sporit de practicabilitate.

Lassa Phenoma – un nou cauciuc de înaltă calitate, destinat mașinilor sportive și șoferilor care preferă stilul de conducere agresiv.

Lassa Impetus Revo este o anvelopă cu un desen asimetric al benzii de rulare care se descurcă perfect cu orice dificultăți pe drumurile de vară și combină perfect manevrabilitatea și un nivel ridicat de confort.

Lassa Atracta are un strat intensiv între cadru și banda de rulare, ceea ce o face la fel de stabilă atât în condiții urbane bune, cât și în secțiuni dificile ale drumurilor de țară.

La procurarea unui set de anvelope Lassa prin intermediul magazinului on-line Anvelope.md, livrarea este gratuită!

În ajunul sezonului anvelope.md garantează clienților săi o gamă largă de anvelope de vară la prețuri avantajoase.