(022) 81 92 00 068-333-724
  1. Principală
  2. Sfaturi pentru conducătorii auto pe site-ul magazinului online Anvelope
  3. Cum să alegeți anvelopele potrivite pentru microbuzul dvs.?

Cum să alegeți anvelopele potrivite pentru microbuzul dvs.?

Cum să alegeți anvelopele potrivite pentru microbuzul dvs.?

La ce ar trebui să atrageți atenția, alegând anvelope pentru un microbuz de uz comercial, având în vedere că cerințele de siguranță pentru microbuzele de marfă și pasageri sunt mai înalte?

Anvelopele proiectate pentru vehicule comerciale au un marcaj separat "C", adică comercial. De asemenea, anvelopele trebuie să reziste la sarcini crescute și să fie extrem de durabile. Or, vehiculele comerciale nu sunt SUV-uri clasa premium, proprietarii cărora schimbă pneurile pe măsură ce apar noi modele. În cazul nostru e vorba de raţionamente pur economice. Pe lângă fiabilitate și durabilitate crescută, anvelopele comerciale trebuie să aibă stabilitate direcțională și manevrabilitate fiabilă.

În linia de model a mărcii Lassa există un model special de acest gen - Lassa Multiways-C. Întrunește nu numai toate calitățile unei versiuni populare de toate sezoanele pentru transportul de pasageri, dar și cu o serie de avantaje proprii, cum ar fi un strat de cabluri metalice armate în interiorul pneului sau un compound mai "rezistent", care vă permite să folosiți anvelope mult mai îndelungat, fără a compromite siguranța.

Trebuie menționat că, potrivit conaţionalilor care folosesc anvelope Lassa Multiways-C pe microbuze de mai mult de doi sau trei ani, aceste anvelope ale mărcii turcești sunt extrem de durabile și arată ca noi foarte mult timp. La fel din raţionamente economice, important e ca anvelopele din clasa "C" să fie asigure costuri cât mai reduse. Anvelopele de înaltă calitate contribuie mult la economia combustibilului, condiţie EXTREM de apreciată în traficul de mărfuri și pasageri.

Anvelopele bune pentru vehicule comerciale ar trebui să aibă un indice de încărcare ridicat, pe care îl pot oferi cauciucurile fabricate dintr-un compound cu rezistență mare. Toate acestea corespund pe deplin calităților anvelopei Lassa Multiways-C.

În cazul în care perechea de roți din spate are un sistem dublu, nu uitați să alegeți perechea de pneuri strict în funcție de aceeași tipodimensiune, recomandată de producătorul de anvelope. Dacă anvelopele au tipodimensiuni diferite, acest lucru va duce inevitabil la supraîncălzirea anvelopelor.

În calitate de dealer oficial, anvelope.md oferă clienților săi o linie completă de anvelope Lassa, o gamă largă de tipodimensiuni și cele mai atractive prețuri.